Trabzonspor Umutlarını Fransa`ya Taşıdı

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, UEFA Şampiyonlar Ligi`nde hiç kimsenin kendilerine "formalite maça çıkıyorsunuz" diyemeyeceğini belirterek, 1-1 beraberlikle biten Inter maçı sonrası Fransa`da Lille ile final maçı oynayacaklarını söyledi.

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 5. hafta maçında kendi saha ve seyircisi önünde İtalya devi Inter ile 1-1 berabere kalan Trabzonspor, bir üst tur için umutlarını Fransa`ya taşıdı. Inter`i elinden kaçıran bordo-mavililer, grupta avantajlı duruma geçerken deplasmanda oynayacağı Lille maçını kazanarak tarihinde ilk kez katıldığı devler liginde bir üst tura çıkmanın mutluluğunu yaşamak istiyor.

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Şampiyonlar Ligi`nde oynadıkları her maça puan olarak bakmaları gerektiğini belirterek, "Hiç kimse bize formalite maça çıkıyorsunuz diyemez. Son oynadığımız Inter maçı da buna dahil. Fransa`da oynayacağımız Lille maçından puan alarak gruptan çıkacağımıza inanıyorum. Bizim için final maçı olacak. Futbolda şans faktörü de vardı. Inter maçında şans bizden yana değildi. 2 sene öncenin devler ligi şampiyonu Inter karşısında oynadığımız iki maçta da4 puan almak çok özelikli bir davranış. Bu da Trabzonspor tarihine önemli bir not olarak düşecektir"şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA