Vanlı Oğuz, İnter Maçını İzlemek İçin Trabzon`a Geldi

Van Erciş`te meydana gelen depremde gazetecilerin "Bir isteğin var mı ?" sorusuna "Trabzonspor forması istiyorum "şeklinde cevap vererek Trabzonspor taraftarlarının gönlünde taht kuran 5 yaşındaki Oğuz Can, Trabzonspor`un Inter ile oynayacağı maçı izlemek üzere Bordo-mavili kulübün davetlisi olarak Trabzon`a geldi.

Trabzonspor`un UEFA Şampiyonlar Ligi`nde bu akşam Inter ile Hüseyin Avni Aker Stadı`nda oynayacağı maçı izlemek üzere Trabzonspor`un davetlisi olarak Trabzon`a gelen Oğuz Can karşılaşmayı tribünden ailesi ile birlikte izleyecek, tarihi ve turistik yerlerin gezen minik depremzede Trabzon`un tarihi mekanlarından Köşk ve Ayafsofya Müzesini gezisi sırasında mutlu olduğu gözlendi.

Depremde yaşadıklarını da anlatan minik Oğuz, "Annem yemek yaparken ben de onun yanındaydım. Bir anda evimizin duvarların çatlamaya başladı. Ben korkudan ablam Cansu`nun yanına giderek ona sarıldım. Annem de 6 aylık küçük kardeşim Yunus Emre`yi kucağına alarak, dışarı kaçtık" dedi.

Trabzonspor`a karşı olan sevgisini de anlatan Oğuz, "Bizim komşumuz olan polis abi Trabzonluydu. Ben de maçları onların evinde izliyordum. O Trabzonspor`u seviyordu. Gol yediğinde üzülüyor attığında seviniyordu. Ben de onun sayesinde Trabzonspor`u tutmaya başladım" şeklinde konuştu.

Inter`i de yeneceklerini söyleyen Oğuz, "Bize Her yer Trabzon. Bu akşam Inter`i de yeneceğiz. Ben Trabzonspor`a şans getireceğim. Sürekli onlar için dua ediyorum. Golü Burak abi atacak. Onla maçta da fotoğraf çektireceğim. Tolga abi de gol yemez" dedi.

Trabzonspor`un kendilerine gösterdiği ilgilen çok memnun olduklarını belirten minik Oğuz, "Ablam Cansu Galatasaray, abim Yasin de Fenerbahçeli`ydi. Ben Trabzonsporluydum. Gazeteciler bana bir isteğin var mı ? diye sordu. Ben de gazeteci ağabeylerden Trabzonspor forması istedim. Trabzonspor formasını çok istiyordum. Bu olaydan sonra Trabzonspor kulübü bana forma ve çeşitli hediyeler gönderdi. Abim ve Ablam bu olaydan sonra Trabzonsporlu oldular" ifadesini kullandı.

Kaynak: İHA