Samsunspor Teknik Direktörü Vladimir Petkovic, Çok Zorlu Bir Süreçten Geçiyoruz

Haftalardır galibiyet yüzü göremeyen Samsunspor’un deplasmanda oynadığı Bursaspor maçında eline geçen fırsatları iyi değerlendiremeyip bir de sahada 10 kişi kalınca sahadan mağlup ayrıldı.


Genel itibari ile karşılaşmalarda ilk yarı koordineli ataklar sergileyen Samsunspor, son maçında Bursaspor karşısında da aynı üstün oyununu sergiledi. Gol yollarında istediği sonucu elde edemeyen Samsunspor`da teknik direktörü Vladimir Petkovic, maç sonrası yaptığı açıklamada, basit hatalarla gol yediklerini kaydetti.
Çok zor günler geçirdiklerini ve 9 haftadır 3 puana hasret kaldıklarını kaydeden Petkovic, "Öncelikle kırmızı kart pozisyonuna kadar olan oyundan çok memnunum. Takımımı bu yüzden tebrik etmek istiyorum, ortaya koydukları performanstan dolayı. Çok zorlu bir süreçten geçiyoruz. Bu içinden geçtiğimiz kritik süreçte yapılan bu hatalar, üst üste iki sarı kart görmek gibi hatalar, kaçırılan gol pozisyonları gibi çok basit şeyler yapıyoruz. Fakat buna rağmen takımım, geçmişte de olduğu gibi sahaya yüreklerini koymaya devam ediyorlar. Hiç şüphem yok ki 3 puanlar gelmeye başlayacak. Ortaya konan mücadele çok iyi." diye konuştu.

Bursaspor`a karşı karşılaşmanın ikinci yarısında oyunlarında düşüş yaşanmasıyla ilgili olarak da Petkovic, "Bursaspor`a karşı oynuyoruz. Aramızda çok fazla kalite farkı var. İkinci yarının 15 dakikası içerisinde topa sahip olmak adına varlık gösteremedik; ama 10 kişi olarak karakterlerini ortaya koyup, mücadele anlamında çok iyilerdi." dedi.