Orduspor Yönetiminden Taraftara: Başarıya Ortak İmza Atacağız

26 yıl aradan sonra Spor Toto Süper Lig’e çıkan Orduspor’un 11.

hafta itibarıyla iyi bir performans göstermesi yönetimi sevindirdi. Başarılarının devam edeceğini belirten Orduspor Yönetim Kurulu, “Taraftarımızla birlikte büyük bir başarıya imza atacağız.” dedi.

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada Orduspor Kulübü olarak geride kalan 11 haftada iyi bir performans gösterildiği dile getirildi. “Orduspor olarak gösterdiğimiz performans 26 yıl aradan sonra çıktığımız Süper Lig’de geride kalan haftalarda disiplinli bir şekilde başarıya ulaşacağımızın en büyük göstergesi olmuştur.” denilen açıklamada, ilk yarının bitimine 6 hafta kala Orduspor Kulübü olarak en iyi sonuçları almak için gerekli tüm tedbirleri almaya devam edeceklerinin altı çizildi.
Resmi sitedeki açıklama şöyle devam etti;
“Hocamıza ve birbirinden değerli Futbolcu topluluğumuza geniş ve güçlü kadromuza olan inancımız tamdır. Büyük Orduspor taraftarımızla Ordu 19 Eylül’de önemli başarılara imza atmaya devam edeceğiz. Daha önce söylediğimiz gibi 19 ilçemizden, merkezimizle beraber tüm ilçelerimizin Ordu 19 Eylül’de temsil edildiğini görmek istiyoruz. Bunun için daha önce yaptığımız çağrıyı yeniliyoruz. 19 ilçemizden belediye başkanlarımızdan ve kaymakamlarımızdan, muhtarlarımızdan taraftarlarımızın Ordu 19 Eylül’de oynanacak olan maçlara otobüslerle sevkiyatının sağlanmasını taraftarımıza sadece bilet parası vermek kalmasını istiyoruz.”

ORDUSPOR ŞEHRİN MARKASI OLDU

Yapılan açıklamada Orduspor’un şehrin en büyük markası ve turizm elçisi olduğunun altı çizilerek şöyle denildi:
“Ordusporumuzla beraber Ordu şehri de artık Süper Lig’dedir. Zorlukların üstesinden gelmeye hak ederek 26 yıl sonra çıktığımız Süper Lig’de önce kalıcı olacak daha sonra da Orduspor’umuzun Avrupa’da bayrağını dalgalandırarak 44 yılımızda nasıl 26 yıllık hasrete son verdiysek 50 yılımız da Süper Lig şampiyonluğunu hedeflemekteyiz. Orduspor’umuzun öncelikle kalıcı gelirlerini artırarak projelerimizi hayata geçirerek kurumsallaşma adına yaptığımız çalışmalara hız vererek devam edeceğiz. Orduspor olarak yolumuza eser bırakarak her alanda büyüyerek devam edeceğiz. Hafta sonu Mersinspor ile Ordu 19 Eylül’de çok önemli bir 3puan mücadelesine çıkacağız. Taraftarlarımızdan her zaman olduğu gibi Ordu 19 Eylül’e mor beyaz lisanslı Orduspor bayraklarıyla ve lisanslı Orduspor formalarıyla gelerek takımımıza çok büyük destek vermelerini centilmenlik içerisinde Ordu 19 Eylül’de golü büyük Orduspor taraftarının atacağını büyük coşku ile gösterelim. Orduspor’umuzun en büyük simgesi olan büyük taraftarımızla tüm zorlukların üstesinden gelmeye devam ederek başarılarımıza yenilerini eklemeye devam edeceğiz.”