Olcan Adın :milli Takımda Olmamam Benim Hatam Değil, Tamamen Onların Sorunu

Gaziantepspor’un başarılı futbolcusu Olcan Adın, milli takımda olmamasının kendi hatası olmadığını söyleyerek, “Tamamen onların sorunu.

Bundan sonra da çağırsalar da çağırmasalar da bir şey değişmeyecek.” dedi.

Kırmızı-siyahlı takımda dördüncü sezonunu geçiren ve başarılı bir grafik çizen futbolcu, kulübün aylık resmi yayın organı olan Gaziantepspor Dergisi’ne önemli açıklamalarda bulundu.
Geldiği günden bu zamana kadar kulüpte yaşanan gelişimi değerlendiren Olcan, “Gaziantepspor önceki yıllarda da hedefi olan bir kulüptü ama her zaman gel git dönemleri yaşanıyordu. 3 sezondur öyle bir sıkıntı da yaşamıyorduk, uzun bir aradan sonra geçen sezon takımı Avrupa’ya taşıdık. Yani Gaziantepspor’un her zaman bir hedefi olması lazım. Sadece senelik değil, önümüzdeki yıllarda da belli bir başarıyı yakaladıktan sonra o başarının devamını yaşamak zorundalar.” diye konuştu.

Yeni teknik direktörleri Abdullah Ercan’la ilgili de konuşan Olcan, daha kısa bir süreç olduğunu ifade ederek, “Abdullah hocanın daha sakin bir yapısı var. Onun ne istediğini yavaş yavaş anlayacağız ve alışacağız. Bu kısa bir sürede alışılacak bir şey değil. Daha uzun vadeli olursa birbirimize daha çok adapte olabileceğimize inanıyorum.” ifadelerini kullandı.
Milli takımda yer almaması ile ilgili değerlendirmede bulunan yıldız oyuncu, bu konuda da artık bıkkınlık geldiğini belirterek, “Bundan sonra çağırsalar da çağırmasalar da değişen bir şey olmayacak. Benlik bir sebebi olmadığını düşünüyorum. Çünkü ben yeteri kadar iyi bir performans sergilediğimi düşünüyorum. Bence bu benim sorunum değil, onların düşünmesi gereken bir sorun.” şeklinde konuştu.
Röportajında, Gaziantepspor’la 1,5 yıl sözleşmesinin olduğuna değinen Olcan, “Ben burada mutluyum. Çünkü çok alıştım. Eğer olursa burada sözleşmemi uzatmak isterim. Bir de benim şöyle bir hayalim var. Bir Türk futbolcu olarak Gaziantepspor’dan Avrupa’ya transfer olmak istiyorum. Tabi buna önce başkanımız karar verir ama ben burada daha bir çok başarıya imza atarak Gaziantepspor’dan Avrupa’ya transfer olan ilk Türk futbolcu unvanına sahip olmak istiyorum.” değerlendirmesinde bulundu.