İnter Teknik Direktörü Ranieri: Bence Çok İyi Bir Maçtı, Berabere Bitti

Inter Teknik Direktörü Claudio Ranieri, Trabzonspor ile iyi bir müsabaka yaptıklarını ve maçın berabere bittiğini söyledi.


Ranieri, UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi B Grubu`ndaki 1-1’lik Trabzonspor maçının ardından yaptığı değerlendirmede, iki takımın da çok iyi mücadele ettiğini ifade etti. Maçı kazanma adına 2-3 tane net gol fırsatı yakaladıklarını, ancak değerlendiremediklerini anlatan Ranieri, “İki takım da çok iyi oynadı. Trabzonspor`un taraftarlarına hayran olduk. Çünkü 90 dakika takımlarını çok iyi desteklediler. Bence çok iyi bir maçtı, berabere bitti.`` dedi.
Son maç öncesi grubu lider bitirmeyi garantilediklerine değinen Ranieri, CSKA Moskova maçıyla ilgili düşüncelerinin sorulması üzerine, “CSKA Moskova maçını da kazanmak için oynayacağız. Özellikle son maç olduğu için en iyisini yapmaya çalışacağız. Bu konuda Trabzonspor rahat olabilir.`` ifadelerini kullandı.
Ranieri, grupta ikinci olacak takımla ilgili tahmininin sorulması üzerine de, “Lille ile Trabzonspor Fransa’da karşılaşacak. Lille iyi bir takım. Bence Trabzonspor da kendini gösterdi. İyi bir oyuncu kadrosu, stratejileri ve formda oyuncuları var. Bence çok ideal bir maç olacak. İki takımın da gruptan çıkma şansı var.” ifadelerini kullandı.