Gülen Koleji Judo Takımı Madalyaları Topladı

Hatay’ın İskenderun ilçesinde faaliyet gösteren Gülen Koleji, judo müsabakalarında Hatay şampiyonu oldu.


Hatay Judo şampiyonasına 25 sporcu ile katılan Gülen Koleji 21 madalya ile İskenderun’a döndü. Hatay Judo Federasyonu tarafından Antakya’da düzenlenen bay-bayan sporcuların katıldığı minikler, yıldızlar kategorilerinde Hatay Judo Şampiyonası düzenledi.
Hatay genelinde toplam 98 sporcunun katıldığı Judo şampiyonasına Gülen Koleji ise 25 sporcuyla katıldı.
Gülen Koleji Müdürü Mustafa Üsküplü, başarılı sporcuları kutladı. Müdür Üsküplü, “Hatay genelinden gelen 98 sporcunun madalya için yarıştığı şampiyonaya 25 judocu öğrencimiz katıldı. Bu öğrencilerimizden 21’i İskenderun’a madalya ile döndü. Okul olarak da Gülen Koleji bu turnuvayı birinci olarak tamamlamış ve Hatay şampiyonu olmuştur” dedi.
Müdür Üsküplü, “Gülen Koleji bu müsabakalarda 6 birincilik, 7 ikincilik ve 8 üçüncülük elde ederek Hatay şampiyonu olmuştur” ifadesini kullandı.
Gülen Koleji Judo Antrenörü Abdurrahman Güler ise, “Yıl boyunca öğrencilerimizle çok güzel bir şekilde turnuvalara hazırlanıyoruz. Okulumuz bize çok güzel bir ortam hazırlıyor. Okul yönetimi bizi ve öğrencileri çok güzel bir şekilde başarıya motive ediyor. Sporcularıma güveniyorum. Onları yürekten kutluyorum” dedi.