Gs Store ``genç Galatasaraylı`` Temalı 6-16 Yaş Günlük Spor Giyim Defilesi Yapıldı

Galatasaray Spor Kulübü`nün 6-16 yaş grubu tekstil ürünleri lisanslı üreticisi Reda Tekstil ve GS Store ortak çalışması sonucu "Genç Galatasaraylı" konsepti ile oluşturulan 2011-2012 kış sezonu koleksiyonu taraftarlar ile buluştu.

Koleksiyon tanıtımı, Galatasaray Futbol Akademisi`nin genç sporcularının katılımı ile farklı bir koreografi eşliğinde oluşturulacak organizasyonla bu akşam Zeytinburnu Olivium Alişveriş Merkezi`nde gerçekleştirildi. Tanıtım gecesine kayınvalidesi ve annesi rahatsızlanan Teknik Direktör Fatih Terim katılamazken, yardımcısı Ümit Davala organizasyondaki yerini aldı. Davala`nın yanı sıra geceye, Galatasaray Eski Başkanı Alp Yalman, Galatasaray Başkan yardımcısı Adnan Öztürk, yönetici Abdurrahim Albayrak,geçen seçimde başkan adayı olan Turgay Kıran, Sarı-kırmızılı kulübün Altyapı Koordinatörü Tugay Kerimoğlu, Galatasaraylı eski futbolcu Kamerunlu Alioum Saidou ve çok sayıda davetli katıldı

Sanatçı Serap Ezgü`nün sunduğu gecede japonya`da Dünya Şampiyonu olan Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı`na çiçek verildi. Gecenin sonunda büyük sürpriz ise defileye katılan sporcu ve mankenlerin elinde "Vanspor için elele" yazılı pankart ile podyuma çıkması oldu. Bunun üzerine podyuma gelen Adnan Öztürk, Belediye Vanspor`un altyapı malzemelerinin tamamını Galatasaray kulübü olarak karşılayacaklarını söyledi.

Kaynak: İHA