Gençlerbirliği, Evinde Kaybetmiyor

Bu sezon kendi sahasında oynadığı hiçbir maçı kaybetmeyen Gençlerbirliği, Fenerbahçe’yi puansız göndermenin peşinde.


Haftayı Sivasspor karşısında aldığı beraberlikle kapayan Kırmızı-siyahlı Fenerbahçe maçı hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Şu ana kadar kendi sahasında oynadığı maçlarda mağlubiyet yüzü görmeyen başkent ekibinde başarılı oyuncular Erdal ve Aykut bu seriyi devam ettireceklerini söyledi.

Antrenman öncesi soruları yanıtlayan genç oyunculardan Erdal, Fenerbahçe’nin büyük bir kulüp olduğunu altını çizerek, "Lidere karşı zor bir maç oynayacağız. Bizden puan alacaklarını sanmıyorum. Çok güçlü bir ekibiz. Takım olarak çok iyi çalışıyoruz. Takım şuan oturmuş durumda. Bu karşılaşmada 3 puan için elimizden geleni yapacağız." dedi.

Defansın değişmeyen ismi Aykut ise, sok iki haftadır iyi bir çıkış yakaladıklarını ve bunu sürdürmek istediklerini vurgulayarak, Beşiktaş karşılaşmasında olduğu gibi istekli ve arzulu oynayarak Fenerbahçe’den 3 puanı almak istediklerini kaydetti.

Öte yandan futbolcular, Teknik Direktör Fuat Çapa yönetiminde yaptığı tek çalışmayla Fenerbahçe maçı hazırlıklarını sürdürdü. Düz koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenman 5’e 2 pas çalışmasının ardından çift kale maç ile sona erdi. Kırmızı-siyahlı ekip yarın 14:30’da yapacağı tek antrenmanla hazırlıklarını devam edecek.