Fuat Çapa: Fenerbahçe’ye Karşı Cesur Olacağız

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Fuat Çapa, bulundukları konumun Fenerbahçe karşısında hücumu düşünmeleri gerektiğini söyledi.


Göreve geldiği günden beri takımı başında yükselen bir performans sergileyen Fuat Çapa, bu hafta ağırlayacakları Fenerbahçe maçı ile ilgili açıklamada bulundu.
Takımın şu anki konumunu önemli bir yükselme gösterdiğinin altını çizen teknik adam, ‘’Geçtiğimiz sezonun şampiyonu. Sarı-lacivertli ekip bu sezonun lider takımı. Fenerbahçe’de belirli bir sistem var. Fenerbahçe’de kimin kiminle oynadığı pek fark etmiyor. Daha çok sistem oyuncuların nasıl oynayacağını belirliyor. İyi bir takıma karşı oynayacağız. Tabi bizde bakıldığında lige başladığımız seviyenin üzerindeyiz. Baya bir yol kat ettik. Her şeyden önce taraftarların zevkli bir maç izlemesi için elimizden geleni yapacağız." diye konuştu.

Sadece savunmayı düşünmeyeceklerini dile getiren Çapa, "Bulunduğumuz konum itibariyle bu düşüncede olamayız. Belki bunda 7-8 hafta önce Fenerbahçe ile oynasaydın böyle düşünebilirdim. Böyle bir düşünceye sahip olursak hem futbol severleri, hem de kendimizi karşı dürüst davranmamış oluruz. Bu maçtan galip ayrılmak için kadromuzun kalitesiyle bir şeyler üretmeye çalışacağız. Başarılı olacağımızı düşünüyorum.’’ şeklinde konuştu.