Albayrak: Beşiktaş Derbisindeki Gerginlik İki Tarafı Da Üzdü

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Albayrak, pazar günü Beşiktaş ile oynanan derbiden sonra yaşanan gerginliğin iki camiayı da üzdüğünü söyledi.


GSStore`nin tanıtım gecesine katılan Yönetici Albayrak, Beşiktaş derbisinde iki takımında güzel mücadele ettiğini belirterek, "İki takımda iyi mücadele etti. İlk 20 dakika biz çok iyi oynadık. Daha sonra Beşiktaş oyunu dengeledi. 2 takım derbiye yakışır bir şekilde mücadele etti. Başkanlarımızda derbi maç öncesinde ve sonrasında dostluk mesajı verdi." dedi.

Albayrak, derbi maçta yaşanan gerginliğin iki camiayı da üzdüğünü ifade etti.

Abdurrahim Albayrak, Beşiktaş derbisinden sonra disiplin kurulana sevkedilen Melo ve Engin`e verilen cezaya itiraz edeceklerini de açıkladı.

Albayrak, "Melo soyunma odasına giderken bazı istenmeyen olaylar yaşandı. Melo bunu yapmamalıydı. Beşiktaş seyircisine hakaret ettiğini bilmiyorum." diye konuştu.

Yönetici Albayrak, takımın Beşiktaş deplasmanından elde ettiği bir puan için de "Yenemiyorsan yenilmeyeceksin. En azından derbide alınan bir puan iyidir." dedi.

Albayrak, Galatasaray olarak tranfserde bu sezon şampiyon olduklarını belirterek, şöyle konuştu:
"Bu yıl yeni bir kadro oluşturduk. Fatih Terim hocamız kadroyu toparlamaya devam ediyor. Takım olarak iyi gidiyoruz."
Albayrak, son haftalarda eleştirilen Riera`nın ilerleyen haftalarda daha da iyi olacağını kendilerine söylediğini ifade etti.


-ÜRÜNLER TANITILDI-
Öte yandan Galatasaray Kulübü`nün 6-16 yaş grubu tekstil ürünleri düzenlenen gecede izleyicilere tanıtıldı.