Adnan Öztürk: Beşiktaş Deplasmanından Alınan Bir Puan Başarıdır

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk, Beşiktaş deplasmanından alınan bir puanın başarı olduğunu söyledi.

Olivium Outlet AVM`de GSStore`nin düzenlediği spor giyim defilesine katılan Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk, basın mensuplarının gündemdeki konularla ilgili sorularını yanıtladı. Pazar günü oynanan Beşiktaş derbisinde alınan sonucu başarı olarak gördüğünü ifade eden Öztürk, "Böylesi bir atmosferde böyle deplasmanda taraftarımız alınan karar gereği maça gelemedi. 0-0 berabere kalarak oradan bir puanla dönmek bir başarıdır diye düşünüyorum" dedi.

Derbi maçta yaşanan olaylar hakkında fazla konuşmak istemediğini dile getiren Öztürk, "Maalesef bu olaylar futbol sahalarının dışında diğer branşlarda da görülmeye başlandı. Bizim kendi stadımızda hiçbir olumsuzluk yaşanmaması için mücadele ediyoruz. Şu ana kadar bizim statta küfür edilmedi" diye konuştu.

Bir basın mensubunun "Alınan karar gereği taraftarınız derbiye gelmedi. Ancak yinede istenmeyen olaylar çıktı. Taraftarın gitmemesi olayları çözecek mi?" soruna Başkan Yardımcısı, yarın düzenlenecek Kulüpler Birliği Toplantısı`nda bu durumu tekrar gündeme getireceğini vurgulayarak, "Yarın Kulüpler Birliği Vakfı toplantısında bu durumu konuşacağız. Taraftarın maç seyretmesi bir hakkıdır. Rakiplerin statta olmaması bir şey ifade etmedi" şeklinde konuştu.

"DİSİPLİN KURULU`NA İTİRAZ EDECEĞİZ" Engin ve Melo`nun Beşiktaşlı taraftarları tahrik ettiği şeklinde yapılan yorumlara katılmadığının altını çizen Öztürk, "Bu oyuncuların Disiplin Kurulu`na gönderilmesine itiraz edeceğiz. İki tane oyuncu o kadar seyirci topluluğunu ne yaparsa yapsın negatif etkileyemez. Futbolculara bir uyarı gerekiyorsa hocamız bunu yapar" diye konuştu

Adnan Öztürk, devre arasında takıma teknik heyetin raporu doğrultusunda takviye yapacaklarını da sözlerine ekledi.

Kaynak: İHA