İnter Trabzonspor Karşısında Galibiyet Hedefliyor

UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi B Grubu`nda yarın Trabzonspor ile karşılaşacak olan Inter`in teknik direktörü Claudio Ranieri, her maçı kazanmak için oynadıklarını söyledi.

Ranieri, takımının maçın oynanacağı Hüseyin Avni Aker Stadı`nda gerçekleştireceği son antrenman öncesi takım kaptanı Zanetti ile birlikte basın toplantısı düzenledi. Trabzon havalimanında kendilerine gösterilen ilgiye çok sevindiğini söyleyerek sözlerine başlayan Ranieri, "İki defa hayatında çok şaşırdım. Hiçbir zaman kimse bu şekilde beni karşılamadı. Çiçekler ve hediyeler verdiler. Maçta aynı şey olmayacak ama bu ilgiye çok şaşırdım. Trabzon`un bu kadar ilgi göstermesine çok teşekkür ediyorum" dedi.

Trabzonspor`un da gruptan çıkmak için bir şansının bulunduğunu vurgulayan Ranieri, sözlerini şöyle sürdürdü: "İki takımda en iyisini yapmaya çalışacak. Tabi ki biz Inter olarak her zaman kazanmak için oynuyoruz. Ona göre bütün antrenmanlar yapıldı. Tüm oyuncularla ona göre strateji kurduk. Kazanmaya çalışacağız. Biz de antrenör olarak maçın durumuna göre oyuncu da değiştirebiliriz, maç ortasında. En önemli şey bizim için kazanmaktır." Ranieri, göreve geldiğinde takımın durgun bir görüntüsünün bulunduğunu belirterek, "Geldikten sonra CSKA Moskova maçıyla toparlamaya başladık. Inter güçlü bir takımdır. Bu gücünü kazanarak göstereceğiz ve gittikçe Inter`in gücü ortaya çıkacak" diye konuştu.

İnter takım kaptanı Zanetti ise, grupta Trabzonspor ile yaptıkları ilk maçta rakiplerin gücünü gördüklerini ifade ederek, "Biz de buna göre hazırlandık. Yarınki maçta biz de gücümüzü göstereceğiz Kazanmamız halinde kendimizi daha rahat hissedeceğiz. Kazanmak özgüvenimizi daha da arttıracaktır. Kazanarak kendimizi daha güçlü hissedeceğiz. Konsantrasyonumuzu belli bir süre için İtalya ligine vereceğiz" dedi.

Yarınki maçta çok sıcak bir ortamın olacağını belirten Zanetti, "Biz de zor bir maç bekliyoruz. Buna göre oynayacağız" ifadelerinikullandı.

Basın toplantısının ardından Inter takımı maçın oynanacağı Hüseyin Avni Aker Stadyumunda antreman gerçekleştirdi. İlk 15 dakikası basın mensuplarına açık olan antrenmanda İtalyan temsilcisi yağmur altındataktik çalışması gerçekleştirdi.

Kaynak: İHA