Eboue'ye yapılan ırkçı sözlere ateş püskürdüler

Ahmet Çakar ve Rasim Ozan Kütahyalı canlı yayında Eboue'ya karşı yapılan ırkçı saldırılara çok sert tepki gösterdi.

Beyaz Tv'de yayınlanan "Derin Futbol" programında canlı yayında Eboue'ye karşı yapılan ırkçı saldırıları haber alan Ahmet Çakar ve Rasim Ozan Kütahyalı, o ırkçı sözleri sarf eden Burhan Akdağ adlı magazin gazetecisine sert tepki gösterdi. Burhan Akdağ'ın Van depreminin ardından ırkçı söylemleri ile tepki çeken Müge Anlı'nın eski eşi olduğu öğrenildi.

BU İNSANLIK SUÇUDUR

Irkçı söylemleri nedeniyle Burhan Akdağ'a ateş püsküren Rasim Ozan Kütahyalı "BJK TV'de kendini bilmez haddini bilmez bir yorumcu Eboue'yi görmek istiyorsanız National Georaprc TV'de hayvan belgesellerini izleyin gibi bir laf ettiyse, bu çok ağır bir ırkçılık suçudur. Bun cezası ağırdır ve medeni dünyada büyük suçtur. Eğer olmuşsa o yorumcunun Beşiktaş ve BJK Tv ile ilgisinin derhal kesilmesi gerekir." dedi.

Eboue'ye yapılan ırkçı sözlere ateş püskürdüler

DEMİRÖREN, ÜNAL AYSAL'DAN ÖZÜR DİLEDİ

Ahmet Çakar ise "Az önce Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, bizzat Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ı aradı ve özür diledi. Beşiktaş Tv'de bir dangalağın yapmış olduğu yorum nedeniyle camiası adına özür diledi. O yorumcunun Beşiktaş Tv ile ilişiği yoktur, geçici olan ilişiği de kesilmiştir dedi. Bu da çok hoş bir gelişme. " diyerek Yıldırım Demirören'in Ünal Aysal'dan özür dilediği haberini canlı canlı izleyiciyle paylaştı.

O DANGALAĞIN AKLINI ALIRIM
Burhan Akdağ'a yönelik tepkilerini sürdüren Ahmet Çakar "Kim bu neyse. Ne b...ksa.. Ben zavallı yemişim. Türkiye'de ırkçılığın eğer bir miladı olacaksa bu kullanılır. Yıldırım Demirören süper bir harekat yaptı. Eğer o Burhan Akdağ insan içine çıkarsa yazıklar olsun. Küfür edebilir. 'BJK TV'de Bu Eboue bilmem ne çocuğu. Ana avrat sözse' dese bunun için terbiyesiz diyebilirsiniz. Bundan bir şey çıkmaz. Ama yılan başı küçükken ezilir. Bu ciddi anlamda insanlık anlamında bir bölücülüktür. Her kim ki bu işte böyle dangalak ayaklarıyla katolizer görevine soyunursa ben onun aklını alırım. " diye konuştu.

BEYAZ GAZETE