Başkan Aziz Yıldırım hakkında şok iddia

Aziz Yıldırım'ın 10 gün içinde cezaevinden çıkacağını ve bazı isimlerle hesaplaşacağını söylediği iddia edildi.

Beyaz Tv'de yayınlanan "Derin Futbol" programına bağlanan Spor Yazarı Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile ilgili bomba bir iddiayı gündeme getirdi. Yıldırım'ın 10 gün içinde çıkacağı ve tek tek bazı isimlerle hesaplaşacağını iddia edildi.

Aziz Yıldırım'ın Metris Cezaevinde bir yakına ilginç sözler söylediğini ifade eden Feridun Niğdelioğlu, Aziz Yıldırım'ın 10 gün içinde çıkacağını öne sürdü. Bu bilgiyi kendisine veren arkadaşının ismini veremeyeceğini söyleyen Feridun Niğdelioğlu, iddiasını şu sözlerle açıkladı:

Başkan Aziz Yıldırım hakkında şok iddia

10 GÜN İÇİNDE CEZAEVİNDEN ÇIKACAĞIM

Aziz Yıldırım bir dostumuza çok enteresan bir laf etmiş. 10 gün içinde cezaevinden çıkacağını ve tek tek bazı isimlerle hesaplaşacağını söylemiş. İddia edilen hiç bir konuyu kabul etmediğini, hiç bir şekilde şike yapmadığını ama bu konularla ilgili yaşadığı sıkıntıları 10 gün içinde gerekli hesabı soracağını söylemiş. Hatta bana arkadaş dedi ki görüştükten sonra 'Yazık bu kadar sıkıntılı günler yaşarken, bu kibrin ne anlamı var.' dedi.

ÇÖZÜLME BAŞLADI

Ahmet Çakar ise bu iddiaya farklı bir yorum getirerek "Eğer Aziz Yıldırım 10 gün içinde çıkacağını söylüyorsa, Mecnun Otyakmaz'da bana kitlenecek diyorsa bu çözülmenin en basit nedenleridir. Ben 10 gün olayına inanmıyorum. Çok ciddi makro bir operasyonla karşı karşıyayız. Bu operasyonun iki hedefi var. Bir, Aziz Yıldırım'ı içeride tutmak isteyen güçler şu anda bir operasyonla Aziz Yıldırım'ı tu kaka yapmak istiyorlar, bu oyuna alet olmayalım. iki, Mecnun uyandı ihale bana kalacak, herkes sıyıracak ve dedi ki 'Ben yanarsam hepinizi yakarım' olay bu." dedi.

Öte yandan spor yorumcusu Rıdvan Dilmen ve Mecnun Otyakmaz'ın avukatı Derin Futbol'a telefonla bağlanarak, Mecnun Otyakmaz'ın itiraf iddialarına canlı yayında cevap verdi.

Başkan Aziz Yıldırım hakkında şok iddia

Başkan Aziz Yıldırım hakkında şok iddia


BEYAZ GAZETE