Banvit, Lokomotic Kuban Deplasmanında

Eurocup’ta mücadele eden Banvit, E Grubu’ndaki ikinci maçında yarın Rusya’nın Lokomotic Kuban takımı ile deplasmanda karşılaşacak.


Banvit, E Grubu’ndaki ikinci maçında yarın Lokomotic Kuban ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Mücadele TSİ 17.30’da başlayacak.

Eurocup’taki ilk maçına geçtiğimiz hafta çıkan ve evinde ağırladığı Fraport Skyliners’ı zorlu bir mücadelenin ardından 73-72’lik skorla geçerek gruptaki mücadelesine galibiyetle başlayan Banvit, yarın oynayacağı karşılaşmadan da galibiyetle ayrılarak E Grubu’ndaki yenilgisizliğini sürdürmek arzusunda.
Geçtiğimiz hafta Fraport Skyliners karşısında Banvit’in en etkili ismi 20 sayılık performansı ile Lance Williams olmuştu. Serkan Erdoğan da kaydettiği 15 sayı ile çift haneli sayılara ulaşan bir diğer oyuncu olmuştu.

Banvit’in yarın karşı karşıya geleceği Lokomotic Kuban ise geçtiğimiz hafta oynadığı gruptaki ilk maçında Gran Canaria ile deplasmanda mücadele etti ve karşılaşmadan 84-76’lık skorla mağlup ayrıldı. Geçtiğimiz haftadaki mücadelede Rus temsilcisinin en etkili oyuncusu Gran Canaria maçını 22 sayı ve 13 ribaund ile noktalayan Jeremiah Massey olurken, Primoz Brezec 10 sayı-7 ribaund ve Maxim Grigoryev 13 sayı ile mücadele etmişlerdi.