Sancaktepe Belediyespor ve Kahramanmaraş Belediyespor Birinci Lig`e Yükseldi

Yozgat`ta yapılan Serbest Güreş İkinci Lig maçları sonunda şampiyon olan Sancaktepe Belediyespor ve ikinci olan Kahramanmaraş Belediyespor Birinci Lig`e yükselmeye hak kazanırken Kahramanmaraş SGK spor üçüncü Bursa İznik Spor dördüncü oldu.


Dereceye giren takımlara ödüllerini Türkiye Güreş Federasyonu (TGF) Genel Sekreteri Ahmet Özbege, Yozgat İl Spor Müdürü Ünal Aydın ve İstanbul İl Genel Meclisi Üyesi Zeynel Önal verdi. TGF Genel Sekreteri Ahmet Özbege turnuvaya katılan tüm takımlara teşekkür ederek özellikle geçen yıl üçüncü ligde mücadele etmeye başlayan ve bu yıl Güreş Birinci Ligi`ne namağlup çıkan Sancaktepe Belediyespor Güreş Kulübü Başkanı Mehmet Genç`i kutlayarak önümüzdeki yıl yapılacak Birinci Lig müsabakalarında Sancaktepe ve Kahramanmaraş Belediyespor`un mevcut güçlü kadroları ile Süper Lig`e renk katacağını belirterek iki kulübün yetkililerine teşekkür edip başarı diledi.

Son gün alınan sonuçlar:
Yozgat`ta yapılan Serbest Güreş İkinci Lig maçları sonunda birinci Sancaktepe Belediyespor, ikinci Kahramanmaraş Belediyespor, üçüncü Kahramanmaraş SGK, dördüncü Bursa İznikspor oldu.