Fenerbahçe, Gençlerbirliği Maçı Hazırlıklarına Başladı

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 12.

haftasında, 25 Kasım Cuma günü deplasmanda Gençlerbirliği ile yapacağı maçın hazırlıklarına, sabah saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla başladı.

Teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda,Eskişehirspor maçında görev alan oyuncular, rejenerasyon çalışmasıyla antrenmanı tamamlarken, diğer oyuncular ise koşu ve ısınma hareketleriyle başladıkları idmanı 5’e 2 top kapma ve pas çalışmalarıyla sürdürdü. Dar alanda hücum ve defans varyasyonlarnını çalışıldığı antrenman 4 minyatür kalede yapılan maçla tamamlandı.

A2 Takımı`nın kampına katılan genç oyunculardan Gökay İravul, Berk Elitez, Hasan Erbey ve Recep Niyaz antrenmana katılmazken, Joseph Yobo ile Issiar Dia ise çalışmalarını bireysel oyuncu antrenörü Dolu Arslan ile birlikte takımdan ayrı yaptıkları çalışmalarla tamamladı. Semih Şentürk ile Serkan Kırıntılı ise çalışmalarını içeride sürdürdü.

21 Kasım Pazartesi gününü izinli geçirecek olan Fenerbahçe, Gençlerbirliği maçı hazırlıklarına 22 Kasım Salı günü Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı çift antrenmanla sürdürecek.