Beşiktaş - Galatasaray Maçının 11`leri Belli Oldu

Spor Toto Süper Lig`de 11.

haftanın önemli maçı Beşiktaş - Galatasaray derbisinde takımların ilk 11`leri belli oldu.

Tüm Türkiye`nin sonucunu merakla beklediği maçın başlamasına dakikalar kala bir tarafta Quaresma, Simao, Almeida, diğer tarafta ise Melo, Elmander ve Selçuk İnan takımları için mücadele edecekler.
Süper Lig’in ikinci derbisinde Beşiktaş ile Galatasaray, Fi-Yapı İnönü Stadı’nda saat 19.00`da karşı karşıya geliyor.

Sezonun ilk derbisinde ligin 8. haftasında Fenerbahçe’yi ağırlayan siyah - beyazlılar, sahadan 2 - 2’lik beraberlikle ayrılmıştı. 10 hafta sonunda 17 puan toplayarak 7. sırada kendisine yer bulan Beşiktaş’ın derbideki en önemli kozu, taraftarları olacak. Quaresma - Simao - Almeida üçlüsü ise Aslan`a çelme takmak için hazır bekliyor olacak.

Galatasaray ise İnönü’de bu sezonki ilk derbisine çıkacak. Sarı - kırmızılılar, 10 hafta sonunda topladığı 18 puanla 3. sırada bulunuyor. Henüz İnönü’de galibiyeti bulunmayan Fatih Terim, Galatasaray’ın başında 7 yıl sonra çıkacağı bu derbide şeytanın bacağını kırmanın peşinde.

Ev sahibi Beşiktaş`ta kadroya alınmayan Fernandes ve Edu`nun yanı sıra sakatlıkları süren Ekrem Dağ ve Muhammed Demirci ve Ersan Gülüm de kadroda yok.

Galatasaray`da ise zorlu derbi öncesi tek eksik Yekta.

Quaresma, Simao ve Almedia’lı Beşiktaş, ile Elmander, Melo ve Selçuk İnan`lı Galatasaray saat 19.00’da başlayacak olan maçta 90 dakikanın sonunda gülen taraf olmak istiyor.

İşte Beşiktaş - Galatasaray derbisinde takımların ilk 11`leri şöyle:
Stat: Beşiktaş Fiyapı İnönü
Hakemler: Cüneyt Çakır, Bahattin Duran, Tarık Ongun
Beşiktaş: Cenk, Hilbert, Sivok, Egemen, İsmail, Quaresma, Aurelio, Veli, Ernst, Simao, Almeida
Galatasaray: Muslera, Eboue, Ujfalusi, Semih, Hakan, Kazım, Melo, Selçuk, Ayhan, Engin, Elmander.