23 milyon $'lık şok

Yekta, Medical Park yerine Acıbadem'de ameliyat olunca ortalık karıştı

Sakatlıklarla boğuşan Galatasaray'da şimdi de sponsorluk krizi patlak verdi.. Kayserispor maçında sakatlanan ve sol diz çapraz bağlarında kopuk tespit edilen Yekta, önceki gün ameliyat oldu ve yaklaşık 4-5 ay süreyle yeşil sahalardan uzak kalacağını bildirildi. Genç futbolcu sahalardan uzak kalacak olmanın üzüntüsünü yaşarken şimdi de istemeden de olsa yarattığı sponsorluk kriziyle şok yaşadı..

İKİNCİ ANLAŞMA DA RİSKE GİRDİ!
Genç futbolcu, kulübün sponsuru olan Medical Park yerine kendi isteğiyle Acıbadem'e ameliyat olunca ortalık karıştı.. Yekta'nın Medical Park dışında bir hastanede ameliyat edilmesi G.Saray ile Medical Park arasındaki 23 milyon dolarlık anlaşmayı riske attığı öğrenildi. Medical Park'ın bu anlaşma dışında Galatasaray Engelli Basketbol Takımı'na yılda 500 bin dolarlık sponsorluk desteği de vereceği ancak bu anlaşmanın da iptalinin gündeme geldiği öğrenildi.

MUHARREM USTA TELEFONLARA ÇIKMIYOR
İddiaya göre bu olay, Medical Park Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Usta'yı çok sinirlendirdiği ve Usta'nın artık Galatasaraylı yöneticilerin telefonuna bile çıkmadığı öğrenildi. Bu gelişmeler karşısında şaşkına dönen ve neredeyse her gün yeni bir sürpriz sorunla boğuşmak zorunda kalan Ünal Aysal'ı çok sinirlendiğini ve hemen olaya müdahele ettiği öğrenildi.

BAŞKAN AYSAL KÜPLERE BİNDİ
Bir çok sorunla uğraşen Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın ameliyatla ilgili gelişmler sonrasında çok sinirlendiği öğrenildi. Aysal'ın, 2. Başkan Ali Dürüst ile Abdürrahim Albayrak'tan bilgi aldığı öğrenildi. Öte yandan Aysal, kulüpten bazı yöneticilerin yönetimden ayrılacağı yönünde basından çıkan haberleri sert bir üslupla yalanladı.