Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, UEFA Şampiyonlar Ligi`nde İnter karşısına, Mersin İdman Yurdu maçından daha konsantre olmuş bir şekilde çıkacaklarını belirterek, güçlü rakipleri karşısında şanslarını iyi kullanmak istediklerini söyledi.

Spor Toto Süper Lig`in 11.Haftasında deplasmanda Mersin İdman Yurdu ile 1-1 berabere kalan Trabzonspor`da, İnter maçı öncesi keyifler kaçtı. Teknik direktör Şenol Güneş, takımının Mersin İdman Yurdu karşısında ortaya koyduğu oyundan memnun kalmadığını ifade ederken, oyuncularına ise uyarılarda bulundu

Güneş, rakip karşısında bir dizi hatalar yaptıklarını belirterek, "Rakip karşısında oynanan futboldan memnun kalmadım. Oyuncularım kazanmak için ellerinden geleni gayreti gösteriyorlar. O günü yaşamak ve konsantre olmak çok önemli. Top aldığınızda kullanırken hata yapmayacaksınız. Hem de rakibi kovalarken hata yapmayacaksınız. Baskı yapmamıza rağmen yanlış baskı yaptık. Bu maçta dikkatimiz çok fazla değildi. Çünkü aynı oyuncular İnter maçının etkisiyle ve belki milli maç sonrası yorgun gelenoyuncularımız var. Yorgunluk ve dikkat dağılım nedeniyle kendi verimlerinin altında oynadılar. Bu anlamda hoşgörü olabilir ama sahaya çıkan oyuncunun hiç bir mazereti olmaması gerekiyor."dedi İNTER`İ,YENERSEK BÜYÜK AVANTAJ YAKALARIZ UEFA Şampiyonlar Ligi`nde 22 Kasım Salı günü İnter ile oynayacakları karşılaşma ve ardından oynayacakları Lille maçlarının önemli olduğunu belirten Güneş, " Şansımızı iyi kullanmak istiyoruz. Şampiyonlar Ligi`ne konsantre olmamız gerekiyor. İnter maçına Mersin İdman Yurdu maçından daha konsantre olacağımız bir gerçek. Oynayacağımız rakip tecrübeli ve iyi bir takım. Bu rakibe karşı alacağımız bir galibiyet bizi grupta çok avantajlı duruma getirir. Ben gruptaki durumun son maçlara kalacağını düşünüyorumama bizim İnter ile oynayacağımız maçla birlikte CSKA Moskova ve Lille maçlarının sonucunun da önemli olacağını düşünüyorum."ifadesini kullandı.

Kaynak: İHA