Abdullah Ercan: Manisa’ya Karşı Kazanmak İçin Her Şeyi Ortaya Koyacağız

Gaziantepspor Teknik Direktörü Abdullah Ercan, hafta sonu kendi evlerinde ağırlayacakları Manisaspor’a karşı galip gelebilmek için her şeyi ortaya koyacaklarını söyledi.


Ercan, istedikleri çıkışı da taraftarlarla birlikte yakalamak istediklerini ifade etti.
Gaziantepspor, pazar günü kendi evinde Manisaspor’u konuk edecek. Celal Doğan Tesisleri’nde bu maçın hazırlıklarını sürdüren kırmızı siyahlı ekip, moralli bir şekilde çalışmalara devam ediyor. Yağmur altında gerçekleşen antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını cevaplandıran teknik direktör Ercan, iyi ve organize olmuş bir takıma karşı mücadele edeceklerini vurgulayarak, “Zor bir maç olacak. Biz de hafta boyunca iyi çalıştık ve kazanmak istiyoruz. Kazanmak için her şeyimizi vereceğiz, ortaya koyacağız. İnşallah kazanacağız.” dedi.
Bir çıkış yakalamak istediklerini, bunu da taraftarla birlikte yapmak istediklerini kaydeden Ercan, “Taraftarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Aldığım duyumlar da bu hafta taraftarın biraz daha artacağı yönünde. Biz tabi her zaman dolu tribünlere oynamak istiyoruz.” ifadelerini kullandı.
Wagner’in durumu ile ilgili de açıklamada bulunan Ercan, bu futbolcunun futbol hayatını burada devam ettirmek istemediğini belirterek, “Wagner ailevi nedenlerden dolayı Brezilya’ya dönmek istiyor. Biz ona devre arasına kadar faydalanacağımızı söyledik; ama o bir an önce gitmek istiyor. Bu şartlarda yapacak bir şeyimiz yok. Transferlerle ilgili görüşmelerini yönetim kurulu sürdürüyor. Şu anda bizden ayrı çalışıyor. Yani oynamak istemedikten sonra bizim yapacağımız bir şey yok.” şeklinde konuştu.
Gaziantepspor’un tecrübeli kaptanı Emre Güngör de takımlarının durumunun şu anda çok iyi olduğuna değinerek, “Arayı da çok iyi değerlendirdiğimizi düşünüyorum. Gerçekten arkadaşlarımın hepsini kutlamak istiyorum. Bu hafta iyi çalıştık. Hedefimiz bu hafta Manisaspor maçı. İnşallah bu hafta 3 puan alıp Gaziantepspor’u daha rahat bir seviyeye getirmek istiyoruz. Çünkü, çok iyi, kaliteli bir takıma sahibiz. Artık sıra maç skorlarına geldi. İnşallah bu pazar 3 puan alıp, Gaziantepspor’u esas hak ettiği yere getirip ve bütün şehri sevindirmek istiyoruz.” diye konuştu.