Gemlik Yelkem Kulübü 5 Ödül Birden Aldı.

Marmara Bölge Kupası Yelken Yarışları tamamlandı.

Türkiye Yelken Federasyonu faaliyet programında bulunan bölge kupası üçüncü ayak yelken yarışları 10/13 Kasım 2011 tarihleri arasında Tekirdağ Yelken İhtisas kulübünün ev sahipliğinde Tekirdağ sahil parkurunda yapıldı. Serinin sonuçları yapılan 5 yarış üzerinden alındı.
Soğuk hava şartları ve yağmura rağmen 5 bölgeden 40 optimist, 14 Laser 4.7 , 7 Laser Radial sporcunun katıldığı yarışlarda sporcular yarışlarda üstün gayret ve performans göstererek sonuçlara ulaştı.

Üçüncü gün rüzgarın sertliği ve sıcaklığın çok düşmesinden dolayı yarışlar yapılamadı. Gemlik Yelken Kulübü üç sporcu ile katıldığı yarışmalarda toplam beş ödül aldı Hürcan Büberci ve Enes Topkaç aldıkları derecelerin yanında 13 Kasım Tekirdağ’ın Kurtuluşu özel ödülünü de alarak toplamda beş madalya ile Gemlik’e döndüler.
5 kulübün katıldığı yarışmalarda antrenör Timur Arabalı nezaretinde sporcular Hürcan Büberci, Enes Topkaç ve Tuğba Öksüz üçlüsü güçlü rakipleri ve soğuk hava ile mücadele ettiler. Yarışmalarda dereceye giren sporculara ödülleri, Tekirdağ Vali Yardımcısı Zeki Kaya,Türkiye Yelken Federasyonu MHK üyesi Serap Cöbek, Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Çetiz, Gençlik Spor İl Müdürü Ali Osman Tatlısu, Yelken Kulubü Başkanı Kasım Uzel, Yelken İl Temsilcisi Birol Uzel, Yarımca Yelken Kulubü Başkan Yardımcısı Fikret Tarım tarafından verildi.