Fenerbahçe, Eskişehirspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Fenerbahçe, ligde Eskişehirspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, Can Bartu Tesisleri’nde sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla devam etti.


Teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda sarı - lacivertliler, koşu ve ısınma hareketlerinin ardından 5’e 2 top kapma çalışması yaptı. Dar alanda yapılan çift kale maçla sona eren antrenmana halsizlik şikayeti ile 2 gündür antrenmanlara çıkmayan Semih Şentürk, sol kasık bölgesindeki ağrıları nedeniyle dünkü akşam antrenmanına katılmayan Emre Belözoğlu ile milli takımından dönen Henri Bienvenu de katılırken, Almanya’dan dönen Serkan Kırıntılı ile Reto Ziegler, Bireysel Oyuncu Antrenörü Dolu Arslan eşliğinde, takımdan ayrı olarak, sahada ve salonda yaptıkları çalışmalarla günü tamamladı.

Antrenmanda milli takımlarda bulunan oyuncular Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Selçuk Şahin, Caner Erkin ve Joseph Yobo yer almadı.

Öte yandan İssiar Dia’nın tedavisine devam edildi. Sağ arka alt adalesinde zorlama bulunan Recep Niyaz, tedbir amaçlı olarak antrenmanı çıkmadı. U19 Takımı`nın Rosenborg ile yapacağı maçın kadrosunda yer alan Berk Elitez ve Erten Ersu da antrenmanda yer almadı.

Fenerbahçe, yarın akşam yapacağı antrenmanla Eskişehirspor maçı hazırlıklarına devam edecek.