Okan Buruk: Elimizden Gelenin En İyisini Yapmalıyız

A Milli Futbol takımı İdari Koordinatörü Okan Buruk, yarın oynanacak Hırvatistan maçında oyuncuların ellerinden gelen her şeyi sahaya yansıtacağına inandığını belirterek, "Bize yakışan şekilde mücadele edip ilk maçın anılarını silmemiz gerekiyor" dedi.

A Milli Futbol Takımı`nın 2012 Avrupa Şampiyonası Play-off rövanş maçında karşılaşacağı Hırvatistan maçı öncesinde Ay-yıldızlıların antrenman sahasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan A Milli Futbol Takımı İdari Koordinatörü Okan Buruk, yarınki maçı kazanarak, "Bize yakışan şekilde mücadele edip ilk maçın anılarını silmemiz gerekiyor" diye konuştu

Buruk, futbolda her zaman son ana kadar umutlu olunması gerektiğine vurgu yaparak, "İstanbul`da çok kötü ve şanssız bir maç yaşadık. Hiç beklemediğimiz bir skor oluştu. Bunun için de umut edip en iyisini yapmak gerekiyor. Burada kazanmak için her şeyimizi vermeliyiz. Ne kadar gol atabilirsek atmalı, elimizden gelen şeyin en iyisini yapmalıyız. Turu geçmek için her şeyi yapmalıyız. En kötü ihtimalde bile burada bize yakışan şekilde mücadele etmeliyiz" şeklinde konuştu.

Ay-yıldızlıların moralsiz olduğunu da dile getiren Buruk, "Oyuncularımızla sürekli konuşuyoruz. Onlar için de büyük bir moral bozukluğu oldu. ilk maça oranla değişik bir kadroyla çıkacağız. Eksikliklerimize rağmen Türk Milli Takımı olarak en iyisini yapacağız" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA