Fenerbahçe, Eskişehirspor Maçı Hazırlıklarına Devam Ediyor

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig`in 11.

haftasında kendi sahasında Eskişehirspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam ediyor

Can Bartu Tesislerinde Teknik Sorumlu Aykut Kocaman gözetiminde yapılan antrenman koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra koordinasyon ve pas organizasyonları yapan oyuncular antrenmanı dar alanda yaptığı çift kale maç ile tamamladı

Öte yandan bir süredir tedavileri devam eden Semih Şentürk, Cristian Baroni, Serdar Kesimal ile A Milli Takım`dan dönen Emre Belözoğlu antrenmana katıldı. Reto Ziegler, bireysel oyuncu antrenörü Dolu Arslan ile yaptıkları çalışmalarla antrenmanı tamamlarken, Issiar Dia`nın da tedavisine devam edildi. Tedavisine devam edilen Serkan Kırıntılı ise kontrol amacıyla Münih`e gitti.

Milli takımlarda bulunan oyuncuları Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Selçuk Şahin, Caner Erkin, Joseph Yobo, Henri Bienvenu, Mert Günok ile A2 takımımızın maç kadrosunda bulunan Gökay Iravul ve Hasan Erbey de antrenmanda yer almadı.

Sarı-lacivetli ekip yarın çift antrenmanla hazırlıklarına devam edecek. Sabah saat 10.30`da yapılacak antrenman basına kapalı, saat 18.00`de gerçekleştirilecek çalışma ise basın mensuplarına açık olarak gerçekleştirilecek.

Kaynak: İHA