Keçiören Bağlumspor, Çifte Sevinç Yaşıyor

Keçiören Bağlumspor, Dünya Kick Boks Şampiyonası`nda Light Contact branşında elde ettiği dünya üçüncülüğü ve 20 Yaş Altı Bayan Salon Hokeyi Türkiye Şampiyonası`nda şampiyon olarak taraftarlarına çifte sevinç yaşattı.


Makedonya`nın Üsküp şehrinde düzenlenen Dünya Kick Boks Şampiyonası`nda Light Contact branşında Keçiören Bağlumsporlu sporcu Fatih Mehmet Şahin 57 kilogramda dünya üçüncüsü olarak bronz madalya aldı. 65 ülkeden yaklaşık 800 sporcunun katıldığı şampiyonada Keçiören Bağlumsporlu sporcular Türkiye`yi başarılı şekilde temsil etti. Dünya Şampiyonası`ndaki başarısını Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak`a hediye eden Fatih Mehmet Şahin, en yakın zamanda dünya şampiyonu olmak istediğini de belirtti.
Şampiyonaya katılan takımlar A, B ve C gruplarında üçlü, D grubunda ise dörtlü takımlarla mücadele ettiler. Grup müsabakaları sonucunda Alanya Belediye, Konya Selçuklu Belediye, Osmaniye İl Karması, Malatya Anadolu Ateşi, Bolu Abant İzzet Baysal, Gaziantep Nizip Halk Eğitim, Keçiören Bağlum ile Eskişehir İl Karması takımları guruplarında ilk ikiye girerek çeyrek finale yükseldiler.
Çeyrek final müsabakalarında Keçiören Bağlum, Eskişehir İl Karmasını 9-2 ile geçerek yarı finale yükseldi. Yarı Finalde ise Keçiören Bağlum, Malatya Anadolu Ateşi`ni 5-3 ile geçerek finale yükseldi. Keçiören Bağlum Spor ile Bolu Abant İzzet Baysal arasında oynanan çekişmeli final maçı sonucunda Keçiören Bağlum Spor, Bolu Abant İzzet Baysal Spor`u 3-2 ile geçerek U20 Türkiye Bayanlar Salon Hokeyi şampiyonluğuna ulaştı. Müsabakalar sonucunda yine 18 gol atan Keçiören Bağlum Spor oyuncusu Perihan Küçükkoç gol kraliçesi seçildi.