Ahmet Çakar'da Arda ve Volkan'a tepki

Ünlü futbol yorumcusu Arda Turan ve kaleci Volkan Demirel'e tepki göstererek "Siz kimsiniz? Siz kahraman falan değilsiniz. Kahramanlar Güneydoğu'da." dedi.

Beyaz Tv futbol yorumcusu Ahmet Çakar, A Milli Takım'ın Hırvatistan ile oynadığı maçta kendisini ıslıklayan taraftara küfürle karşılık veren kaleci Volkan Demirel'e ve sarı kart görerek rövanş maçında milli takımı yalnız bırakan Arda Turan'a canlı yayında sert tepki gösterdi.

Ahmet Çakar'da Arda ve Volkan'a tepki

DÜNYANIN HER YERİNDE BÖYLEDİR
Kötü futbol karşısında taraftarın futbolcuları protesto edebileceğine dikkat çeken Ahmet Çakar "Böylesine hayati bir maçta ilk dakikada 1-0, birinci devrede 2-0, ikinci devrenin hemen başında 3-0 olursa ve ortaya futbol adına sadece skandal koyarsanız, bir tane kafa topu vuramazsanız, bir tane gol pozisyonuna giremezseniz dünyanın en efendi ülkelerinde bile ıslıklanırsınız. Bu dünyanın her yerinde böyledir." dedi.

BİZLER MODERN GLADYATÖRÜZ
"Gülü seven dikenine katlanır" diyen Ahmet Çakar sözlerini şöyle sürdürdü;
Dünyanın hiç bir yerinde de milli takım kalecisi kendisini ıslıklayan seyirciye top oyundayken ve top elindeyken dönüp alkışlamaz. Böyle bir şeyi yapamaz, kabul edemiyorum. Bizler modern gladyatörüz. Bu iş bize, teknik direktöre, futbolcuya para kazandırdı. Bizlere şan şöhret verdi. Gülü seven dikenine katlanır.

SİZ KAHRAMAN FALAN DEĞİLSİNİZ
"40 bin kişi hakemken "iii... hakem Ahmet" dediğinde bende alkışlayım o zaman düdükten sonra. Bir de ben onlara küfür edeyim. Siz kendinizi ne zannediyorsunuz Volkan beyler, Arda beyler.. Gelelim Arda'ya. 3-0'dan sonra Zagreb'e gitmemek için ikinci sarı kartı görmüştür. Siz kimsiniz yahu? Siz kimsiniz? Siz kahraman falan değilsiniz. Kahramanlar Güneydoğu'da. Siz yılda 3 milyon Euro kazanan insanlarsınız."

BEYAZ GAZETE