Orduspor`da Gaziantepspor Maçı Hazırlığı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Orduspor, cumartesi günü evinde oynayacağı Gaziantepspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Durugöl Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesisleri`nde gerçekleştirilen antrenman ısınma koşusu ile başladı. Teknik direktör Metin Diyadin yönetimindeki antrenmanda ısınma hareketlerinin ardından açma, germe hareketleri yapıldı. Antrenmanın ana bölümünde ise çift kale maç yapıldı. Antrenman öncesi açıklamalarda bulunan Sportif Direktör Arhan Akgün, Gaziantepspor maçının hazırlıklarını sıkı bir şekilde sürdürdüklerini belirterek, "Hazırlıklarımız tüm hızı ile devam ediyor. Ameliyat olan Numan sakatlığı sebebiyle bu maçta forma giyemeyecek. Onur`un ayağında hafif bir sorun var ama hafta sonuna kadar yetiştireceğiz. Sedat ve Yalçın da cezalı olmaları sebebiyle forma giyemeyecekler. Ama bunları mazeret olarak görmüyorum. Sonuçta 29 kişilik kadromuz var. Çıkacağız, her maç olduğu gibiyine 3 puan alacağız" dedi

Ordusporlu İrfan Başaran da 8 maçtır yenilmediklerini, bu maçtan da galibiyet alarak yenilgisiz bir şekilde yollarına devam edeceklerini söyledi. İrfan Başaran, "Çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Zaten bu ligde neyin ne zaman olacağı belli değil. İnşallah maçtan da 3 puan alarak taraftarlarımızı sevindireceğiz" diye konuştu.

Kaynak: İHA