Rasim Ozan Ali Şen'e öyle bir soru sordu ki

Rasim Ozan Kütahyalı canlı yayında Fenerbahçe eski Başkanı Ali Şen'e öyle bir soru sordu ki, Ali Şen o soruyu geçiştirmek zorunda kaldı.

Aziz Yıldırım'ın 2012 Mayıs'ın tutuklu olması halinde yeniden adaylığına ilişkin sorulara net cevap vermeyen Ali Şen, Rasim Ozan Kütahyalı'nın ısrarlarına rağmen ağzındaki baklayı çıkarmadı.
Beyaz Tv'de Göktuğ Sevinçli'nin modere ettiği Ve Gol programına telefonla bağlanan Aziz Yıldırım, Fenerbahçe'de yaşanan son gelişmeleri canlı yayında değerlendirdi. Gelişmeleri değerlendiren Ali Şen'e, Rasim Ozan Kütahyalı bir soru sormak istediğini söyledi. Ali Şen ise Rasim Ozan Kütahyalı'nın soru talebini kabul etti.

Rasim Ozan Ali Şen'e öyle bir soru sordu ki

Rasim Ozan Kütahyalı "Siz herşeye açık veren bir başkansınız. Öyle eyyam yapan, politika yapan bir tavrınızı görmedim bugüne kadar. Aziz Yıldırım 2012 Mayıs'ında hala Metris cezaevinde olursa ve Metris'ten adaylığını koymaya devam ederse bu harekete tasvip eder misiniz? Destekler misiniz? Yoksa hayır artık Fenerbahçe cezaevinden yönetilmemeli mi dersiniz?" sorusunu Fenerbahçe eski başkanı Ali Şen'e yöneltti.

Ali Şen ise bu soruyu net bir yanıt vermekten kaçınarak "O konulara hiç bir şekilde yorum yapmam." diye cevap verdi. Rasim Ozan Kütahyalı ise Ali Şen'in bu soruya neden cevap vermediğini sorgulayarak "Niye? Hani siz her şeye açık ve net konuşan biriydiniz?" dedi.

Ali Şen ise "Evet öyleyim. Dünde öyleydim, bugünde öyleyim, yarında öyleyim ama ben Fenerbahçeliyim , başkanlık yapmış kişiyim o konuları konuşmam. Bir görüşüm var ama burada söylemem. Başkan bugün sıkıntı içerisinde. Onun sıkıntısına, üzüntüsüne insani yönden ortağız." şeklinde cevap verdi.

Rasim Ozan Kütahyalı ise Ali Şen'e "Ben sanki cevabımı aldım gibi. Sanki Ali Şen, Fenerbahçe 2012 Mayıs'ından sonra cezaevinden yönetilmemeli der gibi" dedi.

BEYAZ GAZETE