Bizim futbolumuz bu hale nasıl gelir

A Milli Takımımız dün akşam Almanya karşısında bozguna uğradı. Takım olarak vasatın üstüne çıkamayan futbolcular sahada tel tel döküldü. NTV ekranlarında yayınlanan karşılaşmanın yorumcusu Rıdvan Dilmen ise maçın son dakikalarına doğru sahada yaşanan ızdıraba daha fazla dayanamadı ve yayını terk etti.

A Milli Takımımız, 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri A Grubu'ndaki 9. maçında Almanya'ya 3-1 yenilerek, ikincilik şansını iyice zora soktu. Belçika'nın Kazakistan'ı 4-1 devirmesiyle grupta 3. sıraya geriledik. Salı günü Azerbaycan'dan puan almaktan başka çaremiz yok. Ama bize bu da yetmiyor. Aynı gün Almanya'nın evinde Belçika'yı yenmesi şart. Bu maçın berabere bitmesi halindeyse bizim için tek yol galibiyet. Tüm bu senaryolara rağmen Milli Takım'ın dün akşam sergilediği performans kafalarda soru işareti bırakıyor.

EURO 2012 STATÜSÜ

9 grubun birincileri ve en iyi ikinci takım (en iyi puana sahip ikinci takım), ev sahibi ülkeler Polonya ve Ukrayna ile birlikte EURO 2012 finallerine direkt katılacak. Gruplarını ikinci sırada bitiren 8 takım arasında 11-12 ve 15 Kasım 2011 tarihlerinde çift maçlı eleme sistemine göre oynanacak play-off maçları sonunda finallere yükselecek son 4 takım belirlenecek.

RIDVAN DİLMEN İSYAN ETTİ

Dün akşam NTV ekranlarında yayınlanan Almanya maçını yorumlayan Rıdvan Dilmen, ortaya koyduğumuz kötü futbola daha fazla dayanamadı ve yayını terk etti.

Dilmen, Almanya'nın maçın başından sonuna kadar sürekli ağaya pas ve hızlı hücumlarla defansı abandone etmesi ve Milli Takım'ın buna karşılık verememesi karşısında isyan etti. Maçın son dakikalarına doğru Almanyalı futbolcuların ceza sahamız içinde top çevirmesi karşısında Dilmen, " Biz iyi değiliz eyvah eyvah, ya ben kulaklığı çıkarmak zorundayım kusura bakmayın. Bizim futbolumuz bu hale nasıl gelir" diyerek yayını maçı anlatan Ercan Taner'e bıraktı.

Bizim futbolumuz bu hale nasıl gelir

BEYAZGAZETE