Türkiye-almanya Maçına Doğru

A Milli Futbol Takımı'nın 2012 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu'ndaki dokuzuncu maçında Almanya ile yapacağı maçı izlemek için siyaset, sanat ve spor dünyasından bir çok ünlü isim Türk Telekom Arena'ya geldi.

Türkiye-Almanya maçını izlemek için Futbol Federasyonu Başkan Mehmet Ali Aydınlar ve yönetim kurulu üyeleri, Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Arda'nın sevgili Sinem Kobal ile Meltem Cumbul ve eski milli futbolcu Yıldıray Baştürk Türk Telekom Arena'ya giriş yaptılar.

Stat önünde açıklamada bulunan eski milli futbolcu Yıldıray Baştürk, Almaya ile zor bir maç oynayacaklarını ifade ederek, "Altı senedir yapamadığımızı inşallah bu akşam yapacağız. Bu maçı alırsak kesin gruptan çıkarız" derken, Mesut Özil'in Almanya Milli Takımı'nı tercih etmesiyle ilgili olarak ise "Bu durum Almanya ile Türkiye arasında rekabet haline geldi. Almanya eğittiği futbolcuları sahiplenmek istiyor. Biz de iyi Türk futbolcularını Türkiye'ye kazandırmak istiyoruz. İnşallah bundan sonra daha iyiorganize olarak iyi oyuncuları Türkiye'ye kazandıracağız" diye konuştu.

Kaynak: İHA