Orduspor 3 Günlük İzinin Ardından Eskişehir Hazırlıklarına Başladı

Lig`in yeni ekibi Orduspor, 3 günlük iznin ardından sahasında oynayacağı Eskişehirspor maçının hazırlıklarına başladı.


Teknik direktör Metin Diyadin idaresinde Durugöl Tesisleri`nde hazırlıklara başlayan Orduspor`dan Milli takımlarına giden Bogdan Stancu, Jean Jacgues Gosso ve Karabük maçında sakatlanan Numan Çürüksu ise 4 hafta sahalardan uzak kaldı.

Antrenman öncesi gazetecilerin soruları cevaplayan Teknik Direktör Metin Diyadin liğin belirsiz olduğunu ve Eskişehir maçına odaklandıklarını söyledi. Yabancı oyuncuların da dikkat edilerek seçildiğini söyleyen Diyadin, “Yabancı oyunların oyunu sahiplenmesi ve performansları güzel. Yerli oyuncularla beraber bir takım olma yolundayız bunun üzerine koyarak devam edebilirsek oyun olarak daha iyi bir şablon ortaya çıkacak.” dedi.
Maçlarda seyirci eksikliğine dair de değerlendirmede bulunan Teknik Direktör Metin Diyadin seyircinin azalması ile ilgili şunları kaydetti: “Sezon başı yaşanan süreç, her gün bir maç olması, bütün maçların televizyondan naklen verilmesi sezon başı tribünlerin dolmasını engelleyen süreç olarak düşünüyorum ama zaman geçtikçe de iyi giden takımlar için tribünlerin daha fazla seyirci alacağını inanıyorum” diye konuştu.

Ordusporun Galatasaray’dan bir yıllığına kiraladığı Emmanuel Culio ise lige yeni çıktıklarını ve yeni bir yolda olduklarını belirtti.
Orduspor’un başarılı oyuncusu Culio ligdeki başarıları ile ilgili şunları söyledi: “Ligde iyi bir çıkış yakaladık ama bu uzun bir süreç onun için havaya girmeden aynı şekilde devam etmemiz lazım.” dedi.
Takım daha sonra Durugöl tesislerinde düz koşu yaptı.