Fenerbahçe`de Dia Antrenmana Çıkmadı

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig`in 6.

haftasında deplasmanda Mersin İdman Yurdu ile yapacağı maçın hazırlıklarını akşam yaptığı antrenmanla sürdürdü. Can Bartu Tesisleri’nde teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde yapılan antrenmana sol dizinde ağrıları olan Dia, tedavileri süren Serdar Kesimal ve kaleci Serkan katılmazken, bu futbolcuların tedavi ve çalışmalarına tesislerde devam ettikleri bildirildi.
Tedavisi süren Uğur Boral ise sahada takımdan ayrı koşu yaptıktan sonra çalışmalarını tesislerde sürdürdü. Antrenmanda ayrıca milli takımlarda bulunan futbolcuların yanı sıra A2 maçı kampında bulunan genç oyuncular Recep, Berk ve Hasan da yer almadı.

Sarı - lacivertliler antrenmanda, düz koşu ve çabukluk çalışmasının ardından dar alanda çift kale maç yaptı. Antrenman minyatür kale maçla sona erdi.

MİLLİ TAKIM ANTRENMANINA ANTRENMAN MALZEMESİ
Bu arada Can Bartu Tesisleri`nden A Milli Takımı`nın antrenmanında kullanılmak üzere 5 adet maket adam Türk Telekom Arena`ya gönderildi. Kulüp görevlileri, 5 adet antrenman malzemesini antrenman öncesi tesislere gelen TFF`ye ait minübüse yükledi.


CUMARTESİ GÜNÜ HAZIRLIK MAÇI YAPACAK
Öte yandan sarı-lacivertli takım, milli maç verilen arada Cumartesi günü bir hazırlık maçı yapacak. Sarı-lacivertli takımın Can Bartu Tesisleri`nde sabah saatlerinde yapacağı hazırlık maçını hangi takımla yapacağı ise henüz açıklanmadı.


ALMAN ZDF TELEVİZYONU UĞUR BORAL İLE RÖPORTAJ YAPTI
Antrenmanı Alman ZDF televizyonundan bir grup basın mensubu da takip etti. Alman basın mensupları, 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası`nda Almanya ile oynanan yarı final maçında A Milli Takım`ın ilk golünü atan Uğur Boral ile röportaj yaptı.