Kabataşlı Beşiktaşlılar Derneği`nden Havutçu ve Adalı`ya Ödül

Kabataşlı Beşiktaşlılar Derneği`nin gelenekselleşen ödül töreninde, şike soruşturması kapsamında cezaevinde tutuklu bulunan Beşiktaş`ın teknik direktörü Tayfur Havutçu, Yılın En Başarılı Beşiktaşlı Teknik Adamı Özel Ödülü`nü alırken, Beşiktaşlı yönetici Serdal Adalı ise Yılın En Başarılı Beşiktaşlı Spor Adamı Özel Ödülü`nün sahibi oldu.

Beşiktaş`taki Feriye Lokantası`nda gerçekleştirilen Kabataşlı Beşiktaşlılar Derneği`nin Geleneksel Nostalji yemeği ve Ödül Töreni`ne Beşiktaş onursal başkanı Süleyman Seba`nın yanı sıra, Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Metin Keçeli, Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal, Havutçu`nun eşi Neslihan Havutçu ve çok sayıda davetli katıldı.

Gecede Tayfur Havutçu`ya verilen Yılın En Başarılı Beşiktaşlı Teknik Adamı ödülünü Havutçu`nun eşi Neslihan Havutçu Beşiktaş Onursal Başkanı ve Tayfur Havutçu`nun dayısı Süleyman Seba`nın elinden aldı. Adalı`nın ödülünü ise Yönetim Kurulu Üyesi Metin Keçeli aldı.

Ödülü aldıktan sonra bir konuşma yapan Neslihan Havutçu, ödülü eşinin adına aldığı için çok mutlu olduğunu söyledi. Neslihan Havutçu, gecede eşi Teknik Direktör Tayfur Havutçu`nun geceye katılanlara göndermiş olduğu küçük bir notu da okudu. Havutçu`nun ödül alması sırasında ise duygulandığı dikkatlerden kaçmadı

Tayfur Havutçu`nun gönderdiği notta şu ifadeler yer aldı: "Aranızda bulunup bunu almak isterdim. 84 gündür süren zor ve haksız süreçte aldığım bu ödül sıkıntılarımı hafifletti. Bu ödül bana güç verdi. İnşallah dualarınızla bu süreci atlatacağım." Serdal Adalı`nın yerine ödülü alan Metin Keçeli ise, cezaevinde bulunan üç arkadaşlarının suçsuzluğuna inandıklarını dile getirdi. Keçeli, "Yargılama sonucunda arkadaşlarımızın suçsuzluğu ortaya çıkacak. İnşallah bir sonraki yemekte birlikte olacağız. Perşembe günü bu ödülü Metris`e göstereceğim" dedi.

Bu arada cezaevinde bulunan kulübün protokol müdürü Ahmet Ateş`e de bir onur belgesi verildi. Ateş`in belgesini ise eşi aldı.

Kabataşlı Beşiktaşlılar Derneği`nin Geleneksel Nostalji yemeği ve Ödül Töreni`nde şu isimlere ödül verildi: Tayfur havutçu (Yılın En Başarılı Beşiktaşlı Teknik Adamı Özel Ödülü) Serdal Adalı (En Başarılı Beşiktaşlı Spor Adamı Özel Ödülü) Nurşah Arı (Yılın En Başarılı Beşiktaşlı ve Kabataş Erkek Liseli Sporcusu) Fadime Sun (Yılın En Başarılı Beşiktaşlı Bayan Sporcusu) Kaan Balay (Yılın En Başarılı Beşiktaşlı Erkek Oyuncusu) Beşiktaş Erkek Hentbol Takımı (Yılın En Başarılı Beşiktaşlı Spor Takımı)

Kaynak: İHA