Eczacıbaşı Vitra Yeni Sezonu Açtı

Türk Bayan voleybolunun öncü kulüplerinden Eczacıbaşı Vitra 2011-2012 Voleybol sezonunu İstanbul Modern`de düzenlenen basın toplantısıyla açtı.

Karaköy`deki İstanbul Modern Sanat Galerisi`nde düzenlenen basın toplantısında, yeni oyuncular ve sezon hedefleri ile ilgili bilgiler verildi. Toplantıda konuşan Eczacıbaşı Spor Kulübü Başkanı Faruk Eczacıbaşı, 9 Ekim Günü Süper Kupa için Fenerbahçe ile oynayacaklarını belirterek, "İlk hedef olarak Süper Kupa`yı kulübümüze katmak istiyoruz" dedi.

Eczacıbaşı Vitra Menajeri Nalan Ural ise, milli takımda alınan başarının Türkiye Ligi`ndeki seviyeden kaynaklandığını düşündüğünü ifade ederek, "2011-2012 sezonunda mevcut bütün kupalara talibiz. Şampiyonlar Lig`inde iyi bir kura çektiklerini belirten Ural guruptan çıkma ihtimallerinin yüksek olduğunu" diye konuştu

Eczacıbaşı Vitra Antrenörü Lorenzo Micelli de, milli takımdaki kendi oyuncularını ve Avrupa 3.`sü olan A Milli Kadın Voleybol Takımı`nı tebrik ederek söze başladı. Micelli, çalışmalarında üçüncü aylarını doldurduklarını, çalışmalarına genç ve geri kalan oyuncularla, özellikle kuvvet üzerine çok iyi antrenmanlar yaptıklarını ve kondisyonlarını çok iyi seviyeye getirdiklerini dile getirdi

Toplantıdan sonra voleybolcular, 74 kadın sanatçı tarafından yapılan "Hayal ve Hakikat" adlı sanat sergisini gezdikten sonra basın mensuplarıyla öğle yemeği yedi.

Kaynak: İHA