Baronun Halı Saha Futbol Turnuvasına 32 Takım Başvurdu

Osmaniye Barosu tarafından bu yıl ikincisi düzenlenecek halı saha futbol turnuvasının grupları ve maç tarihleri belli oldu.


Çenetler halı saha tesislerinde oynanacak maçlarda 8 grupta 32 takım mücadele edecek.

Baro Başkanı Hüseyin Sezgin turnuvanın geçen yılın şampiyonu Valilikspor ile Turkuaz Adaletspor arasında oynanacak maç ile başlayacağını söyledi.

Turnuva kuralları ile gerekli takibatın oluşturulan tertip komitesi tarafından yapılacağını ifade eden Sezgin geçtiğimiz yıl gibi centilmence bir turnuva olmasını arzuladıklarını kaydetti.

Sezgin, “Takım kadroları en az 8 en fazla 10 ise oyuncudan oluşacak. Guruplarında 1. ve 2. sıralarda yer alan takımlar bir üst tura yükselecek. Daha sonra bu takımlarımız maçlarını eleme usulüne göre oynayacaklar. Maçların berabere bitmesi durumunda üst tura geçecek takım müsabakadan hemen sonra seri şekilde yapılacak 5` er penaltı sonucunda belenecektir. Turnuva sonunda dereceye giren ilk üç takıma kupa ve çeşitli hediyeler verilecektir.” şeklinde konuştu.

Sezgin, yarın Çenetler Halı Sahasında Valilikspor ile Turkuaz Adaletspor arasında oynanacak maç ile başlayacak olan turnuvaya bütün Osmaniyelileri davet etti.

7 gruptan oluşan turnuvada A grubunda: T tipi cezaevi, Osmanağaoğluspor, Gazeteciler, Korkut Ata, B grubunda: Tapu Sicil Müdürlüğü, SGK Müdürlüğü, Adaletspor, Toprakkale Kaymakamlığı, C grubunda: Park Hastanesi, İl Sağlık Müdürlüğü, Edessa Künefespor, C tipi cezaevi, D grubunda: Toprakkale Açık Cezaevi, Osmaniye Barosu, İcraspor, Osmaniye Devlet Hastanesi, E grubunda: Çilingirspor, İbn-i Sina Hastanesi, Gençlik spor İl Müdürü, Tosyalıspor, F grubunda: Afadspor, İtfaiyespor, Maliyespor, İl Tarım Müdürlüğü, G grubunda: Turkuaz Adalet, Finalspor, Valilikspor, Ağız ve Diş Sağlığıspor, H grubunda: Düziçi Devlet Hastanesi, Genç Avukatlarspor, Atatürk Lisesi, Ticaret Lisesi takımları yer alıyor.