Arda Turan: Almanya Karşısında Mantıklı Oynarsak Gereken Puanı Alırız

A Milli Futbol Takımı`nın genç oyuncusu Arda Turan, cuma günü Almanya karşısında mantıklı bir şekilde mücadele edip gereken puanı alacaklarını söyledi.


Bayrampaşa Belediyesi tarafından Çetin Emeç Stadı`nın yanına yapılan adının verildiği Arda Turan Spor Tesisleri`nin açılışına katılan milli futbolcu, basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı.

Arda Turan, Almanya ve Azarbeycan maçları için şunları söyledi:
"Önümüzreki iki maçta 4 veya 3 puan da yetebilir. Yıllarca kazanmak zorunda olduğumuz maçlara stresle çıktık. Şimdi çok daha avantajlıyız. Mantıklı bir şekilde mücadele edip gerekeni almak istiyoruz.``
TFF Başkanvekili Göksel Gümüşdağ`ın, "İki maçtan 6 puan almalıyız. En kötü 4 puan çıkarmamız gerekiyor." demesi üzerine Arda Turan, ``Başkanımız öyle diyorsa 6 puan alırız.`` diyerek espiri yaptı.

Öte yandan bugün medyada yer alan açıklamaları içinse Arda Turan şunları söyledi:
"Bu röportaj bir ay önce yapılmıştı. Ben Galatasaray taraftarlarını çok seviyorum. İspanya`da çok keyifli ve mutluyum. Herşey çok güzel gidiyor. Ülkemi en iyi şekilde temsil etmek için ordayım. İnşallah bunu yapacağım."
Açılış sırasında kürsüye gelen Arda Turan`a vatandaşlar ve eski arkadaşları alkışlarla destek verdi.

Arda Turan, "Hayatımın en güzel günlerinden birini yaşıyorum. Bu onuru ve gururu bana yaşatan herkese de teşekkür ediyorum. Türk futbolunun gelişmesi için var gücümle çalışacağım. Bir Bayrampaşalı olarak benimle gurur duymanız için de elimden geleni yapacağım. Bu tesislerin olduğu yerde çocukluğum geçti. Okuldan sonra burada top oynardık. Buraya şimdi benim adım verildi. Bu şekilde buraya gelmek çok güzel. Umarım bizim için herşeyin en iyisi olur.`` diyerek sözlerini tamamladı.