Bursaspor Taraftarları, Maça Yine İlgi Göstermedi

Spor Toto Süper Lig’de zirve mücadelesi veren Bursaspor, kendi sahasında Manisaspor’la karşılaşacağı maça taraftarlar fazla ilgi göstermedi.

Tribünlerde 8 bin civarında taraftarın olması dikkat çekti. Hafta sonu ve gündüz olmasına rağmen taraftarların maça ilgi göstermemesi camiayı yine üzdü. Bursaspor Kulübü, Manisa maçının kale arkası maç biletlerini sadece 10 TL olarak açıklamıştı.

Tribünlerdeki az sayıdaki Bursaspor taraftarları, ısınmak için sahaya çıkan futbolculara büyük ilgi gösterdi. Futbolcuları tek tek tribünlere çağıran seyirciler, soğuk havaya rağmen tezahüratlarıyla Yeşil-beyazlı oyunculara moral verdi. Maç öncesi her iki takım futbolcuları da birbirleriyle hasret giderirken ayak üstü sohbet ettiler. Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ile Manisaspor Teknik Direktörü Kemal Özdeş de maç öncesi birbirlerine başarı diledi.

TARAFTARLAR MAÇA KÜFÜRLE BAŞLADI

Maçı az sayıdaki Manisaspor taraftarları da izledi. Maç öncesi ısınmak için sahaya çıkarken Manisaspor taraftarları küfürlü tezahürat yapması dikkat çekti. Manisalı seyircilerin tezahüratları üzerine Bursaspor tribünlerinden de küfürler yükseldi. Manisalı taraftarların Bursasporlu taraftarların ‘kardeş kulüp’ dediği Ankaragücü aleyhine tezahürat yapması dikkat çekti.

ŞEHİTLER ÖLMEZ, VATAN BÖLÜNMEZ
Futbolcuların sahaya ısınmak için çıktığında karşılıklı küfürleşen taraftarlar terör örgütüne tepkide birleşti. Önce Bursasporlu taraftarlar “Şehitler ölmez, vatan bölünmez” tezahüratlarında bulunurken ardından Manisalı taraftarlar “Şehitler Ölmez, vatan bölünmez” sloganları attı. Tribünlerde uzun süre terör örgütü aleyhine tezahürat yapıldı.

-TAKIM KADROLARI-
Stat: Bursa Atatürk
Hakemler: Volkan Bayarslan, Cemal Bingül, Mustafa İspiroğlu
Bursaspor: Carson, Basser, Serdar Aziz, İbrahim, Vederson, N`Diaye, Adem Koçak, Ozan İpek, Ahmet Arı, Tagoe, Sestak.

Manisaspor: İlker, Ömer Aysan, Klukowski, Hüseyin, Yiğit İncedemir, Nizamettin, Ahmet, Isaac, Murat Erdoğan, Simpson, Akaminko