Sakaryaspor-denizlispor Maçından Gol Sesi Çıkmadı

Bank Asya 1.

Lig`de Sakaryaspor ile Denizlispor arasında oynanan mücadele 0-0 berabere tamamlandı

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Sakaryaspor Teknik Direktörü Timur Şahinel, maçı kazanmak için oynadıklarını belirterek, "Taraftarımıza iki bayramı birlikte yaşatmak istiyorduk. Ancak olmadı. Hafta boyunca yaptığımız çalışmalarda bu maçı kazanmak üzerine taktik geliştirdik. Kazanamadığınız maçları kaybetmemelisiniz. Ben bugün bunu yapmaya çalıştım. Son dakikalarda yaptığım oyuncu değişikliklerinin amacı buydu. Böyle maçları çevirmek için kulübede güçlü ve yetenekli adamlarınız olmalı.Ancak benim böyle bir şansım yok. Bu takımın transfer yasağı bir an önce kalkmalı. Bugün kazanmayı hak ettik. Son dakikalarda bir penaltımız verilmedi" dedi.

Sakaryasporlu futbolcu Yunus Akman, takımın daha sıralamada daha iyi yerlere geleceğini, bugün kazanmayı hak eden tarafın kendileri olduğunu söyledi

Denizlispor Teknik Direktörü Osman Özköylü, henüz ligin başında olduklarını ve takımı yeni devraldığını ifade ederek, "Göreve geleli sadece 10 gün oldu. Bu kadar kısa sürede çok şeyi değiştirmemizi kimse beklemesin. Elimizde sihirli değnek yok. Çok iyi bir takıma sahibiz. Zamanla bu takım çok güzel başarılara imza atacak. Şu an elimizde fiziksel olarak kötü bir takım var. Bu takımı istediğimiz seviyeye getirmek zaman alacak. Verdikleri mücadeleden dolayı takımı tebrik ediyorum" diye konuştu.

Denizlispor kalecisi Yakup ise bugün aldıkları bir puanın kendilerini için son derece önemli olduğunu kaydetti.

Kaynak: İHA