Manisaspor’un Bursaspor’a Karşı Son Altı Lig Maçında Galibiyeti Yok

Süper Toto Süper Lig’de son dört maçını kazanarak beşinci sıraya kadar yükselen Manisaspor’un, Bursaspor’a karşı son altı lig maçında galibiyeti bulunmuyor.

Yarın (30 Ekim Pazar) deplasmanda Bursaspor’a misafir olacak Ege temsilcisi, rakibiyle Süper Lig`de dokuzuncu defa karşılaşacak.

Manisaspor, Bursaspor`la şimdiye kadar oynadığı karşılaşmalarda bir galibiyet, bir beraberlik ve altı yenilgi aldı. Bu müsabakalarda altı gol atan Ege temsilcisi, kalesinde 15 gol gördü. Rakibini en son 22 Nisan 2007`de kendi evinde 4-1 mağlup eden Manisaspor, rakibiyle oynadığı son beş maçı kaybetti. Bursa`daki dört maçta rakibinden puan alamayan Ege temsilcisi, sadece bir gol attı.

Yarın deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacak Manisaspor, bu şehre gitti. Karayoluyla hareket eden kafile, bugün Bursaspor Özlüce Tesisleri`ndeki antrenmanla hazırlıklarını tamamlayacak. Ege temsilcisinde kart cezalısı Yiğit Gökoğlan, sakatlıkları bulunan Makukula ve Onur Karakabak ile 17 Yaş Altı Millî Takım kampındaki Murat Demir forma giyemeyecek. Sakatlıkları olan ve takımla birlikte Bursa`ya giden Mehmet Güven ve Akaminko`nun durumu ise daha sonra belli olacak. Bursa Atatürk Stadı`nda saat 15.00`te başlayacak maçı, hakem Volkan Bayarslan yönetecek.