Fenerbahçe Antrenmanında Cumhuriyet Bayramı Coşkusu

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig`in 9.

haftasında Kardemir D.Ç. Karabükspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla devam etti. Sarı-lacivertli oyuncular ve teknik heyet antrenman öncesi sahada hep birlikte dev bir Türk Bayrağı açarak, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutladı.

Fenerbahçe Samandıra Can Bartu Tesisleri`nde Aykut Kocaman nezaretinde yapılan antrenman, yaklaşık 1 saat 30 dakika sürdü. İlk yarım saati basın mensuplarına açık gerçekleştirilen antrenman koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra 5 grup halinde yapılan top kapma ve pas çalışması ile devam etti. 2`ye 1, 3`e 2 hücum ve defans organizasyonları çalışan oyuncular, antrenmanı dar alanda yaptıkları çift kale maçla tamamladı.

Sağ arka alt adalesinde sertleşme olan Bekir İrtegün ile sağ ve sol arka alt adalelerinde ağrıları bulunan Volkan Demirel ve sağ kasık adale bölgesinde ağrısı olan Joseph Yobo tedbir amaçlı antrenmana çıkmadı. Bu 3 oyuncunun yanı sıra Issiar Dia ile Serkan Kırıntılı`nın da tedavi ve çalışmalarına tesislerde devam edildi.

Sarı-lacivertli ekip, Kardemir D.Ç. Karabükspor maçının hazırlıklarını Pazar günü Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri`nde yapacağı antrenmanla tamamlayacak

Kaynak: İHA