Atletizm Yarışmasında Bayıldılar

Osmaniye’de Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen atletizm yarışmalarına baygınlık geçiren öğrenciler damgasını vurdu.


7 Ocak şehir stadyumunda 230 öğrencinin 8 farklı kategoride kıyasıya mücadele ettiği yarışmalarda ilginç görüntüler kaydedildi.
İki öğrencinin yarışmalara babaannesi ile gelmesi, bazı öğrencilerin henüz birinci turda yarışmayı terk etmek zorunda kalması, bazılarının ise baygınlık geçirerek yere yığılması ilginç kareler olarak göze çarptı.

Yarışmalar öncesinde konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Ökkeş Demir öğrencilere kendilerini zorlamamalarını ve sağlıklarının her şeyden önce geldiğini söyledi.

Demir “Yarışmalar sonucunda ilimizde takım oluşturacağız. Sonrasında ise önce grup müsabakalarına daha sonra ise Türkiye Şampiyonasına katılacağız. Bizlerin hedefi olimpiyatlara sporcu vermekti. Şu anda olimpiyat ‘A’ barajını Kadirli’den Fatih Avan kardeşimiz geçmiş bulunmaktadır. Ankara’da Olimpiyat eğitim merkezinde yarışmalara hazırlanmaktadır. İnşallah bura başarılı olacak sporcularımız da olimpiyatlara gider ve şehrimizin adını hem Türkiye’ye hem de tüm dünyaya duyurursunuz” dedi.

Konuşmanın ardından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlileri çerçevesinde 230 öğrenci 8 farklı kategoride kıyasıya mücadele etti.

Yarışmaların sonunda kategorilerinde dereceye girenlere Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından madalyaları verildi.