Güneş, "türkiye`yi Temsil Ediyoruz"

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Lige iyi başlayamadıklarını ancak üst üste alınan sonuçlarla tam istedikleri gibi olmasa da seviyelerini biraz daha yükselttiklerini söyledi.

Güneş, UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi`nde sadece Trabzon`u ve Trabzonspor`u değil Türkiye`yi temsil ettiklerini, bu sorumluluğa layık olmak için çalıştıklarını belirtti

Teknik direktör Şenol Güneş, Trabzonspor Dergisi`nin 92.`nci sayısında yer alan yazısında önemli konulara değindi. Bu sezon planlaması ve Avrupa maçları nedeniyle üst üste önemli maçlar oynadıklarını belirterek, " Lige iyi başlayamadığımız doğrudur. Ancak daha sonra üst üste gelen galibiyetler tam istediğimiz gibi olmasa da seviyemizi biraz daha yükseltti. Artık ligde her takım bir birini yenebilecek kapasiteye sahip. Yoğun maçlar nedeniyle kadromuzdaki oyuncuları değiştirerek kullanıyoruz. Zaman zamangördüğümüz eksikleri dile getirerek tespitlerde bulunuyoruz. Bunların oyuncularımız tarafından gerektiği gibi algılandığını da gözlemliyoruz. Değerlendirme yaparken isimlere takılmadan, olayları yorumlama yolunu tercih etmeliyiz. Bunlardan çıkaracağım dersler kuruma ve camiaya fayda getirir."dedi "Birlikte bir yarış götürmenin mücadelesi içersindeyiz." diyen Şenol Güneş, " Amacımız her zaman daha iyisini üretmek olmalıdır. Elbette yanlışların üzerine giderek doğruyu bulacağız. Çabamız iyi niyetli ve sürekli olmalı. Yönetim, teknik heyet, futbolcu ve taraftar bütünleşmesini koruyabildiğimiz ölçüde başarı yüzdemizi de yükseltiriz."şeklinde konuştu. Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, UEFA Şampiyonlar Ligi`nde sadece Trabzon`u ve Trabzonspor`u değil, Türkiye`yi temsil ettiklerini belirterek, " İyi bir başlangıç yaptığımız devler ligine gelindiğinde öncelikli olarak futbolumuzla Avrupa`da ismimizden söz ettirmek istiyoruz. Oynadığımız ekiplerle, dostluğun, fair-play`in önde tutulduğu ilişkiler kurmayı hedefliyoruz. Sonuçlar elbette bizi bir yerle taşır ama daha kalıcı eserler, saydığımız bu temel değerlerin üzerine kurulur. Deplasmanda örnekolmak, kendi sahamızda misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlamak istiyoruz. Şu ana kadar geçen sürede bu anlamda önemli ölçüde iyi işler yaptık. Bunu sürekli kılmakta yine bizim elimizde. Tüm rakiplerimize değer veriyor ve onlara saygıyla yaklaşıyoruz. Karşılığında da bunu bekliyoruz" dedi.

Kaynak: İHA