Gülsüm Tatar: "şampiyonluğu Şehitlere Armağan Ediyorum"

Hollanda`daki Avrupa Bayanlar Boks Şampiyonası`nda tüm rakiplerini açık sayı farkı ile yenen Kayseri Elektrikspor`lu Gülsüm Tatar, "Bu şampiyonluğu tüm şehitlerimize armağan ediyorum" dedi.

Hollanda`da yapılan Avrupa Bayanlar Boks Şampiyonasında 64 kiloda ringe çıkarak altın madalya kazanan Gülsüm Tatar, yaşadığı şampiyonluğun kendisi için çok önemli olduğunu vurgulayarak, "Ülkemizde yaşanan terör olaylarında 24`ü asker 5`i polis olmak üzere 29 güvenlik görevlimizi şehit vermiştik. Tüm bayan boksörler ant içtik ve bu hırsla ringe çıktık. Ardından da şampiyonluğu elde ettim. Ben bu şampiyonluğu tüm şehitlerimize armağan ediyor, bana bu desteği veren başta KCETAŞ Genel Müdürü Şadi Büyükkeçecive değerli hocam Faruk Hasetçi olmak üzere Milli Takımımızın antrenörlerine teşekkür ediyorum. Şimdi hedefimde Dünya ve Olimpiyat şampiyonluğu var. İnşallah yoğun bir çalışma sonunda hem olimpiyat, hem de dünya şampiyonluklarını şehrime ve ülkeme kazandırmak istiyorum" diye konuştu

KCETAŞ Genel Müdürü Şadi Büyükkeçeci ise Gülsüm Tatar`ı Avrupa Şampiyonluğundan ötürü tebrik ederek, "Takımımızda bulunan gerek Gülsüm Tatar, gerekse diğer sporcularımıza desteğimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Gençlerimizin önünü açıp onlara fırsat verildiği zaman neleri başarabildiklerini hep birlikte görüyoruz. Avrupa`da Ay-yıldızlı bayrağımızı dalgalandırıp İstiklal Marşımızı okutmaları bizler için gurur vericidir. Kendilerini bir kez daha tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum" ifadelerinikullandı.

Kaynak: İHA