Gökhan Ünal: Daha İyi Olacağımıza İnanıyoruz

Kayserispor’un golcü futbolcusu Gökhan Ünal, Sivasspor karşısında iki gol attı.

Gökhan’ın serbest vuruştan takımına kazandırdığı gol ise maçın kırılma ve farklı skorla kazanılmasını sağladı.
Beşiktaş maçı sonrasında Sivasspor galibiyetinin iyi bir moral olduğunu anlatan Gökhan, “Şuan istediğimiz düzeyde değiliz. Daha iyi olacağımıza inanıyorum. Daha iyi futbol sergileyeceğiz.” dedi.
Kayserispor’un Süper Lig’e yükseldiği yıl ilk sezonda takım kadrosunda yer alan Gökhan Ünal, takımın ligde kalması noktasında iyi bir futbol sergileyerek taraftarın gönlünde taht kurmuştu. Sonraki sezonda Kayserispor’da gol kralı olan Gökhan, Kayserispor taraftarına kulüp tarihinde ilk kez bu sevinci yaşattı.
Önce Trabzonspor sonra Fenerbahçe’ye transfer olan Gökhan, istediği futbolu burada sergileyemedi. İstanbul Büyükşehir Belediyespor forması giyen genç oyuncu, bu sezon başında eski takımı Kayserispor’a geri dönüş yaptı. Teknik Direktör Şota Arveladze’nin yakından ilgilendiği oyuncunun, sergilediği futbolla eski günlerine kavuşacağı sinyalini vermesi ise yönetimi sevindirdi. Şota, yetenekli ve tecrübe sahibi olan Gökhan Ünal’ın gelecek haftalarda daha iyi olacağına inandıklarını dile getiriyor.
Gökhan Ünal ise, takım olarak daha iyi olmak zorunda olduklarını aktararak, “Kayserispor taraftarı önümüzdeki haftalarda iyi futbol oynayan, göze hoş gelen zevkli bir maç seyrettiren Kayserispor görecekler. Bu başarılı futbolumuzu da galibiyetlerle süsleyeceğiz. Sonuçta lig bitiminde iyi bir başarı elde etmek istiyoruz.” dedi.
Beşiktaş galibiyetinin tesadüf olmadığını Sivasspor maçı galibiyetiyle gösterdiklerini aktaran Gökhan, Gençlerbirliği ve ardından Galatasaray maçını kazanarak ligin üst sıralarında yer alacaklarını ifade etti.
Gökhan, iki rakiplerinin de iyi bir kadroya sahip ve güçlü ekipler olduğunu anlatarak, “Bizde iyi bir ekibimiz. Sadece ilk 5 haftada istediğimiz sonuçları alamadık. Şuan iyi bir moral yakaladık. Bunu sürdürmek istiyoruz. Ama her şey yeni başlıyor. Önümüzde daha çok maç var. Uzun bir maraton var. Bunun da bilincindeyiz. Kazandığımız maçlar bizi rehavete sürükleyemeyecektir.” şeklinde konuştu.
Kayserispor Kulübü Asbaşkanı Şaban Miraboğlu, yetenek ve tecrübeli isimlerin oluşturduğu takım kadrosunun sergiledi iyi oyun sonucunda farklı galibiyet kazandığını söyledi.

Miraboğlu, Beşiktaş ve Sivasspor maçı galibiyetinden sonra gelecek haftalara daha rahat baktıklarını anımsatarak, “Öncelikle bu galibiyetleri alan oyuncularımızı kutluyorum. Kayserispor iyi bir oyun sergiliyor. Bunu galibiyetlerle süslemeye devam edecektir.” dedi.