Yeşilay Adana Şubesi`nden Spor Kulübü Ziyareti

Yeşilay Adana Şube Başkanı Mehmet Aslanbaba, Spor Kulübü ziyaretinde bulunarak gençlerle sohbet etti ve antrenmanlarını izledi.


Bütün zararlı alışkanlıklara karşı mücadele eden Türkiye Yeşilay Cemiyeti, şubeleriyle de Türkiye`nin tüm illerinde faaliyetlerine devam ediyor. Türkiye Yeşilay Cemiyeti Adana Şubesi, çeşitli kurum ve kuruluşları ziyaret ederek Yeşilay’ı ve bağımlılıklara karşı mücadeleyi anlatıyor.

Yeşilay Adana Şube Başkanı Mehmet Aslanbaba, son olarak Star Academy Spor Kulübü’nü ziyaret etti. Kulüp Antrenörü Hakan Şahade, bu ziyaretten dolayı çok memnun olduğunu ve Yeşilay’a herkesin sahip çıkması gerektiğini belirtti. Ziyarette Yeşilay Adana eski il temsilcisi Atalay Yalınız da katıldı.

Yeşilay Adana Şube Başkanı Mehmet Aslanbaba, spor seansı başlamadan önce Star Academy Spor Kulübü’nün sporcularına kısa süreli bir konferans verdi. Konferansta Aslanbaba, sporun her insan için önemli olduğunu, sporla çoğu bağımlılıklardan uzak kalabileneceğini ve Türkiye Yeşilay Cemiyeti’nin spora çok önem verdiğini belirtti.
Aslanbaba, konuşmasında sporcuları daimi bir Yeşilay üyesi olarak görmeyi temenni ettiğini söyledi. Sigara ve alkolün hayat kararttığını, yok olmaya doğru sürüklediğini vurgulayan Adana Şube Başkanı, bu mücadelenin tek kendisinin meselesi olmadığını ve tüm vatandaşların bu mücadeleye katkı koymasının ülkenin yararına olacağını belirtti.

Bu ziyarette, Star Akademy Spor Kulübü Antrenörü, Yeşilay üyesi olmak için Şube Başkanına dilekçesini verdi. Yeşilay Adana Şubesi olarak sporculara, bağımlılıklarla ilgili broşür ve kitapçık dağıtıldı.