Genç Fenerbahçeliler`den Şehitlere Saygı

Genç Fenerbahçeliler taraftar grubu, Hakkari Çukurca`da meydana gelen terör saldırısı sonrası şehit olan askerlerin anısına bir dizi organizasyon yapma kararı aldı.

Grup tarafından yapılan açıklamada, Edirnekapı Şehitliği`nde ve hafta sonu oynanacak olan Fenerbahçe - Samsunspor maçında bir takım etkinlikler gerçekleştirecek.

Türkiye`nin birliğine ve dirliğine kast edenlerin hain saldırısı vurgusunun yapıldığı, www.gencfb.org`tan konuyla ilgili yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
"Hakkari Çukurca`da gerçekleştirilen terör saldırısı sonrası şehit olan askerlerimizin acısını derinden yaşıyoruz. Ülkemizin birliğine ve dirliğine kast edenlerin hain saldırısı sonrası yaşamını yitiren askerlerimize Allah’ tan rahmet, başta şehitlerimizin aileleri olmak üzere tüm ulusumuza baş sağlığı dileriz."
Genç Fenerbahçeliler, pazar günü Şükrü Saraçoğlu Stadı`nda oynanacak olan Spor Toto Süper Lig`in 7. haftasındaki Fenerbahçe - Samsunspor maçında da şehitleri anmak adına bir takım etkinliklerde bulunacaklarını aktardı.

Taraftar grubunun öngördüğü etkinlikle ise şöyle:
Karşılaşma öncesinde şehitlerin isimleri stadyum Dj`i tarafından okunduğunda hep beraber "BURADA" denmesi,
İstiklal Marşı`nın her zamankinden daha gür ve daha coşkulu söylenmesi
Maça gelecek taraftarların Türk bayraklarıyla maça gelmesi
Karşılaşmanın 24. dakikasında "Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez" tezahüratının yapılması
Atılacak gol veya goller sonrası sadece şehitlere bağırılması
Şehitlere saygı gösterilerek karşılaşma boyunca küfürden özenle uzak durulması.