Karşıyaka Teknik Direktörü Kapsal: Pozisyonları Değerlendiremedik

Bank Asya 1.

Lig`de Bucaspor`la golsüz berabere kalan Karşıyaka`nın teknik direktörü Reha Kapsal, girdikleri pozisyonları değerlendiremediklerini söyledi. Maç sonrası konuşan Kapsal, konuşmasına başlamadan önce, terör saldırılarında şehit olan güvenlik güçlerine Allah`tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diledi.
Rakiplerinin yenilmeme üzerine oynadığını dile getiren Kapsal, "11 oyuncu savunma yaptı. Biz de bunlara karşı gerekli hamleyi yaptık. Böyle maçlarda girdiğiniz pozisyonları değerlendiremezseniz, istediğiniz sonuçla sahadan ayrılamazsınız. Bucaspor`a bir puan yetiyordu. Rakibe pozisyon vermedik. Takım savunmasını iyi oturttuk. Böyle derbi maçlarda girdiğimiz pozisyonu değerlendirmemiz lazımdı. Bir gol atsaydık, oyun kırılırdı. Kaybettiğimiz 2 puanı, Konyaspor maçında telafi edeceğiz.`` dedi.
Bucaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar ise gollü geçmesi beklenin bir maçın golsüz sona erdiğini belirterek, ``Böyle bir futbol sergilediğimiz için herkesten özür diliyoruz. İki takıma da bu oyun yakışmadı. Kazanmanın yanında kaybetmemeyi de öğrendik. Bugün oyuncularım takım savunması nasıl yapılır gösterdi. Gol pozisyonlarında kısır oynadık." diye konuştu.