Önce gazeteciyle kavga etti, sonra stüdyoyu terketti

Fenerbahçe Birleşik Grup Derneği Bakşanı Aziz Yılmaz, Beyaz tv'deki Sağduyu programında şok iddialarda bulundu. Programa telefonla bağlanan Gazeteci Lube Ayar Yılmaz'ın açıklamalarına sert çıktı. Yılmaz, bir dernek başkanının söyledikleri üzerine de stüdyoyu terketti.

Fenerbahçe Birleşik Grup Derneği Bakşanı Aziz Yılmaz, Beyaz tv'deki Sağduyu programında şok iddialarda bulundu. Klüp için yapılan tesislerde Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın cebinde bir kuruş olmadığını ileri süren Yılmaz, Ankara'daki tesisin nemalacakları kişilere yapıldığını söyledi. Yılmaz, yayına bağlanan gazeteci Lube Ayar ile de kavga etti. Ardında telefonla bağlanan bir dernek başkanının söyledikleri üzerine de rahatsız olan Yılmaz, "Bu kim" diyerek stüdyoyu terketti.

Beyaz tv ekranlarında yayınlanan Sedat Yazıcıoğlu'nun sunduğu Sağduyu programının bu haftaki bölümüne konuk olan Aziz Yılmaz, şok iddialarda bulundu.

Kiminin Fenerbahçe'ye ihanet etmekle suçladığı, kiminin ise gerçekleri korkmadan açıkladığını söyleyen Fenerbahçe Birleşik Grup Derneği Bakşanı Aziz Yılmaz, tüm çıplaklığıyla Fenerbahçe'nin bugüne geliş öyküsünü anlattı.

Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe tv'ye girdiğinden beri kanalın televizyonluktan çıktığını savunan Yılmaz, "Kulüp tesislerde başkanın bir kuruşu yok" dedi.

Fenerbahçe yönetiminin istifa etmemesi gerektiğini söyleyen Yılmaz, yönetimin Mayıs ayına kadar devam etmesi gerektiği görüşünde bulundu.

"AZİZ YILDIRIM KULÜBÜ GELİR KAPISI OLARAK GÖRÜYOR"

Fenerbahçe'nin ekonomik olarak bittiğini ileri süren Aziz Yılmaz, "Bir banka bizim klübümüzü isterse yarın gelir anahtarlarını alır. Sosyal tesis yapacağız diye borç alındı, kendi alacaklarına mahsüs ceplerine koyuyorlar. Kulüp başkan tarafından gelir kapısı olarak görülüyor. Kulübü kullanarak servetine servet katma kapısı olarak görüyor" şeklinde konuştu.

"TOPUK YAYLASI NEMALANMAK İÇİN YAPILDI"


Naylon faturalar ile tesis yapıldığını iddia eden Yılmaz şu açıklamalarda bulundu:

"Fenerbahçe asosyal bir kulüp oldu.

Topuk yaylasında hazırlık maçı yapma şansı sıfır çünkü etrafında takım yok. Orası da yatırım. Hem nemalanmak hem o düzeni kurmak. Ankara'da nemalacakları arkadaşlara yapıldı o topuk yaylası. Hafta sonları vakit geçirsinler, misafir edilsinler diye. Geliyorlar o stadta ağırlanıyorlar, misafirhanede yatıyorlar, kaliteli bir hizmet olsun diye divan çalıştırıyor ve bu yapılan tesislere Yıldırım cebinden 1 lira vermedi, hepsi klubün parası."

Reklam karşılığı alınan evlerin de bankaya ipoteklendiğini söyleyen Aziz Yılmaz, "Mahalle takımı gibiyiz. Başkan içeriden yönetiyor, yönetim yönetemiyor. Sistem o, yöneticilerin bir kahabati yok. Çünkü hiç bir sorumluluk verilmemiş, her şeyi Başkan kendi halletmiş" diye konuştu.

"Öyle bir megaloman oldu ki, Fenerbahçem gitmiş, bitiyor. Kimsenin Fenerbahçe'yi konuştuğu yok" diyen Yılmaz, "Fenerbahçe ikinci planda, Aziz Yıldırım birinci planda. Yönetici kardeşlerimiz var mı yok belli değil" ifadelerini kullandı.

Önce gazeteciyle kavga etti, sonra stüdyoyu terketti

LUBE AYAR'DAN SERT ÇIKIŞ

programa telefonla bağlanan Lube Ayar, Yılmaz'a sert çıktı.

"Kalemşorun babası" diyen Yılmaz'a Ayar, "Siz kimsiniz bu ne küstahlık" diye çıkıştı.

Bunun üzerine de Yılmaz, "Siz kimsiniz, kızıydın başkanın, bu işlere sen bakıyordun" dedi.

Buna karşılık Ayar, "Onun bunun dedikosuyla mı bunları söylüyorsunuz, yakışıyor mu sizin yaşınıza" diye konuştu.

Yılmaz da, "Beni sinirlendirme" diye çıkıştı.

"Benim bu meslekte 15 senelik emeğim var siz buna gölge düşüremezsiniz" şeklinde konuşan Ayar'a Yılmaz, "Sen hiç tekkelerden çıkmıyorsun, boşu boşuna mı çağırdılar seni oraya. Yer altı diye sen yazmadın mı?" karşılığını verdi.

Ayar'ın, "Fenerbahçeliler sizden utanıyor" sözü üzerine Yılmaz, "Başkanın kızının sesi" dedi.

Bunun üzerine, "Yazıklar olsun sana yaşından başından da utanmıyorsun" diyen Ayar, "Sen Fenerbahçe'nin kuyusunu kazanların ekranında konuş" suçlamasını yaptı.

Yılmaz, "Kesin, bu terbiyesizlik yapıyor" diye tepki gösterdi.

Araya giren Yazıcıoğlu da, "Şu son konuştuğunuz lafınızı da siz geri alın. Kendinizi aklamaya çalışırken başka bir yere sataşıyorsunuz" ifadelerini kullandı.

Önce gazeteciyle kavga etti, sonra stüdyoyu terketti

YILMAZ STÜDYOYU TERKETTİ

Ayar'dan sonra yayına bağlanan bir diğer isim de Bitlis Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Şehmuz Gümüş oldu. Gümüş, Yılmaz'ın açıklamalarını hoş karşılamadığını belirterek bu açıklamaları manidar bulduğunu söyledi. Bunun üzerine Aziz Yılmaz, "Bu kim?" dedi ardından da "Benim topantım var" diyerek stüdyoyu terketti. BEYAZ GAZETE

Önce gazeteciyle kavga etti, sonra stüdyoyu terketti